Животът на холивудските звезди изглежда бляскав и щастлив, без грижите

...
Животът на холивудските звезди изглежда бляскав и щастлив, без грижите
Коментари Харесай

5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта

Животът на холивудските звезди наподобява блестящ и благополучен, без грижите и проблемите на елементарните хора. Но това не постоянно е тъкмо по този начин. Те също имат своите тежки моменти. Ето 5 холивудски звезди, които са били на косъм от гибелта.

Кание Уест

На 23 октомври 2002 година рапърът едвам се избавя от нелепа гибел, откакто заспива зад кормилото и катастрофира . Кание изкарва тежък работен ден в звукозаписното студио и след това се качва в колата, с цел да се прибере у дома. Пътуването обаче трае няколко часа поради големите тапи в Лос Анджелис. В един миг умората надвива, Кание заспива, навлиза в насрещното платно и се блъска в кола. При злополуката рапърът чупи челюст, а водачът на другата кола се отървава с контузии на двата крайници. „ Това беше известие от Вселената, че мога да се оправя с всичко “, споделя артистът.

Еминем

Години наред Еминем се бори със зависимостта към опиатите , поради което нееднократно е бил на косъм от гибелта. В една от тези сериозни за живота обстановки най-хубавият бял рапър предозира с метадон, равностоен на четири дози хероин. След като това се случва за повторно, Еминем взема решение, че е извънредно време да се почисти от опиатите.
 Еминем Gettyimages
Джерард Бътлър
Преди 10 години, по време на фотосите на кино лентата „ Господари на вълните “, младият артист взема решение самичък да извърши каскадите си . Бътлър е добър сърфист, само че надценява опциите си. След като го удря мощна вълна, артистът не съумява да излезе бързо на повърхността и стартира да се дави. Бурните води го мятат като парцалена кукла, до момента в който най-после не го изхвърлят на скали покрай брега. Заради сериозните рани Бътлър не може да движи крайниците си, само че няколко часа по-късно екипът на кино лентата го намира и откарва в близката болница.-->

 Джерард Бътлър Gettyimages
Лиъм Хемсуърт

Звездата от „ Игрите на глада “ споделя, че още като дете е бил в обстановка на косъм от гибелта. Младият австралиец обичал да прекарва цялото си свободно време в сърфинг . Но един ден въжето на дъската се оплита към краката му. Лиъм изпада в суматоха и притиснат от борда, стартира да се дави. За благополучие случаят се случва на покрай брега и по тази причина артистът съумява да се избави.

Леонардо ди Каприо

Актьорът нееднократно се е вкарвал в рискови обстановки, само че най-критичната от тях се случва по време на фотосите на документалния му филм за световното стопляне „ Преди потопа “. Ди Каприо се гмурва дълбоко в красивите води на Галапагоските острови, когато кислородната му бутилка отхвърля. Без О2 и усещайки налягането на водата, Лео изпада в суматоха. Минути по-късно е избавен от артиста Едуард Нортън.
 Леонардо ди Каприо Gettyimages

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР