Животът на Брус Уилис и семейството му рязко се промени

...
Животът на Брус Уилис и семейството му рязко се промени
Коментари Харесай

16 години по-късно - неразрушима любов на Брус Уилис и Ема Хеминг

Животът на Брус Уилис и фамилията му внезапно се промени през 2022 година, когато артистът бе диагностициран с афазия. За страдание през февруари тази година последваха още неприятни вести, защото се оказа, че болестта е прогресирало във фронтотемпорална деменция.
 Брус Уилис след диагнозата - по какъв начин продължава животът на брачната половинка му Ема Хеминг и фамилията им
Предала ли се е пред заболяването на Брус Уилис жена му

Нова порция откровения от Ема Хеминг

Оттогава насам  не са спирали да споделят намерено както какво е положението на артиста, по този начин и какви са компликациите, с които се бори самият той, а и околните към него.

" Ако можем да вземем нещо, с което се борим ние, като семейство, и всеки от нас поотделно, с цел да помогнем на други хора, да го променим, да създадем нещо красиво, това е в действителност особено за нас ", споделя, брачната половинка на Брус Уилис, по време на гостуването си в предаването на Дрю Баримор през ноември.

Освен в изявленията, 45-годишната Хеминг споделя свои персонални откровения, както и фамилни моменти, в Instagram профила си. Така да вземем за пример там можем да забележим разнообразни фотоси на артиста дружно с децата му през годините.

Последният мотив пък Ема Хеминг да качи фрагменти със брачна половинка си, е 16-ата им годишнина откогато са дружно.

" 16 години с този специфичен мъж. Любовта и обожанието ми към него единствено нарастват ", написа моделът към двете фотоси, на които двойката си разменя нежни целувки по бузите.
 Румър Уилис и признанието какъв брой й липсва татко й Брус Уилис
Румър Уилис откровена за положението на татко си

Какво показа дъщерята на Брус Уилис

Ема Хеминг и Брус Уилис се женят през 2009 година и им се раждат две дъщери - Мейбъл (11 г.) и Евелин (9 г.). От предходния си брак с  пък артистът има три девойки -  (35 г.), (32 г.) и  (29 г.), написа E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР