Животът на 30-годишната Хана може да не е перфектен, но

...
Животът на 30-годишната Хана може да не е перфектен, но
Коментари Харесай

Време за четене: „Любов на релси“ идва с ухание на прясно изпечени кроасани, пролет и любов!

Животът на 30-годишната Хана може да не е съвършен, само че най-малко в едно е сигурна – има съвършения другар в лицето на Саймън . Или най-малко по този начин си мисли. Двамата са се насладили на идилична почивка във Венеция и в този момент се насочат на ново премеждие – ще пътуват с трен до Амстердам, където са канени на женитба . Но едно малко неразбирателство изпраща Хана в различен вагон и когато тя се разсънва след няколко часа, се оказва сама и в Париж .

Хана не пази топли мемоари от френската столица и няма никакво желание да си губи времето с нея, нито с индивида, объркал проектите ѝ. Но тъкмо той се оказва единственият, който ѝ подава ръка в космополитния непознат град. Лео няма нищо общо със Сай, той е нахален и самоуверен французин , който се мисли за най-големия късметлия на света, щом живее в Париж. Понякога обаче първото усещане лъже и в идващите часове, до момента в който Хана вижда града през очите на един локален, тя се убеждава в това.

Разхождайки се из Монмартър, пиейки най-вкусния парещ шоколад и наслаждавайки се на гледката от Сакре Кьор, Хана се влюбва. Връзката ѝ с града, който толкоз години умишлено е избягвала, се трансформира. Променя се и тя самата, когато схваща, че е загърбила личното си благополучие в подмяна на непознатото утвърждение. И в случай че има едно нещо, на което Париж съумява да я научи, то е, че би трябвало да се любува на живота и да го живее по личните си правила. А когато намериш път към себе си, отваряш врата и за любовта.

„ Любов на релси “ е занимателен и сърдечен разказ, който демонстрира по какъв начин един неправилен завой от време на време е задоволителен, с цел да откриеш вярната посока. Лорейн Браун споделя очарователна приказка за любовта, себепознанието и оня единствен момент, кадърен да промени целия ти живот. Тук свободата да бъдеш себе си и да преследваш фантазиите си се трансформира в безспорна цел и не предстои на взаимни отстъпки.

„ Любов на релси “ е сантиментална комедия с динамичен и вълнуващ сюжет. Една от тези истории, които те прегръщат другарски и просто ти оказват помощ да се почувстваш по-добре. А до момента в който се любуваме на романтиката в книгата, опознаваме и самия Париж – с всички дребни улички, останали скрити за туристите, с вкусната френска кухня и навиците на локалните, които знаят по какъв начин да трансформират всеки един ден в персонален празник.

„ Свеж, обаятелен и прелестен метод да избягаш от действителността. “ - Бет О‘Лиъри

Лорейн Браун е учила за актриса, само че животът я води към писането и книгите. Тя е една от 11-те определени създатели в програмата на Penguin Random House UK, насърчаваща гении във Англия. Днес Лорейн живее в Лондон дружно със своя сътрудник и 9-годишния им наследник. „ Любов на релси “ е дебютният ѝ разказ.

 книга СофтПрес Издателство СофтПрес
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР