Животът и кариерата на Майк Тайсън определено са си достойни

...
Животът и кариерата на Майк Тайсън определено са си достойни
Коментари Харесай

Защо Майк Тайсън призовава към бойкот на Hulu

Животът и кариерата на Майк Тайсън несъмнено са си почтени за документална поредност, която да ни покаже от близко всичко по-интересно.
 Майк Тайсън, Пост Малоун, Джъстин Бийбър и други звезди с татуировки на лицето
Знаменитости с татуировки по лицето

Изглежда че единствено кожа не стига - или...

Но за тази цел, несъмнено, е нужно и утвърждението на Майк. Нещо, което Hulu са сметнали за излишно. Стрийминг платформата разгласи, че ще продуцира лимитиран биографичен сериал - Iron Mike.

Това обаче разгневи Майк Тайсън, който атакува Hulu много остро в обществените мрежи, като даже прикани почитателите си да бойкотират платформата.

Според боксьора, този сериал е неоторизиран и стрийминг платформата не е платила никаква отплата, което той счита за тъпо, само че пък не го изненадва.

Майк Тайсън даже стига по-далеч, обвинявайки Hulu в разисъм. " Да разгласят тази продукция по време на Black History Month единствено удостоверява, че Hulu се интересува от изкарването на пари, а не от нужното почитание към историите на афроамериканци. "
 Джейми Фокс, Майк Тайсън и какво се случва с биографичния филм за боксьора
Какво се случва с биографичния филм за Майк Тайсън

Добри вести от Джейми Фокс

Тайсън споделя, че оторизирана продукция, която ще опише историята му, към този момент се създава и ще бъде оповестена в идващите дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР