Живот без никакви ограничения за младите днес означава повече от

...
Живот без никакви ограничения за младите днес означава повече от
Коментари Харесай

Влез ми под кожата с новия аромат на CK One

Живот без никакви ограничавания за младите през днешния ден значи повече от независимост. А чувството за достоверност и безкрайни благоприятни условия на себеизразяване се носи във въздуха на 21-и век в неподозирани проявления.

Прочутият парфюмерист Алберто Морияс още веднъж беше притеглен към амбициозния план на Calvin Klein, с цел да освежи и укрепи формулата на именития мирис CK One в освежен вид в крайник с тренда на 2022-а. В партньорство с Франк Фолкъл и старши парфюмериста Габриела Челариу тримата основават нов мирис, съчетаващ отличителните благоухания на серията CK Everyone Eau de Parfum, подобаващ и за двата пола. Уханието в действителност е необикновено леко и унисекс, с цитрусово-дървесен мирис, който надгражда водещите детайли на CK Everyone Eau De Toilet.

Деликатна сочна прохлада разпростира нотки от органически портокал от Мексико, а в сърцевинните нотки ще осезаем отговорно отглеждан черен чай от Шри Ланка, който придава мощен интензитет. Това е традицията на чаените нотки за парфюмните линии на CK One. Ароматът припомня предните версии CK Everyone EDT със наследник чай и CK One със зелен чай. В новата красива цветна формула още веднъж е прибавен ветивер, също отговорно добиван, само че от далечно Хаити с неговата чувствена дървесна нотка в базовите нотки на парфюма. Това основава сетивен артистичен бленд с ослепителен динамичен темперамент с богат мирис.

Към виновната политика на марката е прибавен и още един акцент – парфюмът и всичките му съставни елементи са направени от естествени артикули. 77% от съставките във веган формулата са с натурален генезис, даже и естествено добития алкохол. Ароматът на CK Everyone Eau de Parfum има златен документ от Cradle to Cradle®. Така марката има упоритостта за позитивен принос за етичните и екологични промени.

Стъкления флакон е от 10 % рециклиран материал, а външната сгъваема кутия от 30 % рециклирана хартия. Екологичната осъзнатост на марката е основен детайл от серията CK Everyone.

А дизайнът на именития мирис е още по-красив.

Флаконът на препраща към непреходната сбирка долни дрехи на Calvin Klein в класическото черно-бяло. Лентата, увита към стъкления флакон, придава темперамент на парфюма и отбелязва влиятелната връзка с класическия CK мирис.

Визуалният дизайн пък е създание на фотографа Глен Лъчфорд, запечатал актьорския гений на скейтъра Иван Мок, на актьора Елиът Съмнър, образния актьор MLMA и рапъра Priddy. Букетът от разноцветни създатели символизира и разноликия темперамент на всеки от тях, само че в смела комбинация от полиморфна визия.

Ето – всеки е себе си и се показва свободно в своята характерност, без граници и ограничавания.

CK Everyone Eau de Parfum е разполагаем в комерсиалната мрежа от средата на февруари 2022 г.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР