Живко Желязков, изпълняващ функциите на Областен управител, съгласно Заповед №

...
Живко Желязков, изпълняващ функциите на Областен управител, съгласно Заповед №
Коментари Харесай

В Добрич се проведе трудова борса

Живко Желязков, изпълняващ функционалностите на Областен шеф, според Заповед № ЧР-04-25/26.09.2023 година, през днешния ден бе посетител на две събития, провеждащи се в Добрич. Ж. Желязков участва на провеждащата се през днешния ден трудова борса, като в приветствието си към участниците пожела на работодателите да намерят точните експерти, нужни за активността си, а за търсещите реализация на пазара на труда изрази вяра, че събитието ще им помогне да намерят мечтаната от всеки работа. Той изрази признателност и към дирекция „ Бюро по труда “ – Добрич, които в осъществяване на политиката на Агенция по претовареност са мост сред работодателите и хората, търсещи работа.

В борсата вземат участие компании от разнообразни браншове на стопанската система, само че измежду най-търсените са инженерни специалности и механически реализатори, заключи шефът на дирекция „ Бюро по труда “ Северина Савова.

След това Живко Желязков бе измежду гостите на откриването на филателна галерия „ Добрич филекс 2023 “ от Български пощи, взаимно с Съюза на българските филателисти, Българска академия на науките - Научен списък, Република България „ Дора Габе “, Българска филателия и нумизматика и със съдействието на филателно сдружение „ Добруджа “ и Областната пощенска станция. Поздрав към присъстващите посетители, измежду които филателисти, фенове и някогашни ръководители на добричкото поделение на пощите, насочиха деца от СУ „ Св. Кл. Охридски “. Гост на събитието бе и откривателят Александър Алексиев, който направи скъп подарък на Република България „ Дора Габе “ – по един брой от в. „ Турция “ от 1865 година, в. „ Македония “ от 04.05.1871 година – издаван от Петко Рачов Славейков, в. „ Дунав “ от 1875 година и в. „ Напредък “ от 23.12.1876 година, в който водещ материал на първата му страница просторно отразява извършената Цариградска конференция. Преди да прегледа изложбата Живко Желязков, дружно с присъстващите други посетители на събитието и ръководителя на Областната пощенска станция валидираха две марки, отдадени на бележити българи от интервала на Възраждането.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР