Живка Кехайова, Zarata.infoИ какво, ако записите, пуснати от Радостин Василев

...
Живка Кехайова, Zarata.infoИ какво, ако записите, пуснати от Радостин Василев
Коментари Харесай

Журналист: Очевидно са задействани всички възможни нива за руска хибридна атака у нас – от обикновения изпълнител Руди Гела, през службите до провокациите на руското посолство и Митрофанова

Живка Кехайова, Zarata.info

И какво, в случай че записите, пуснати от Радостин Василев са достоверни? Ами нищо. А и евентуално са достоверни. Радостин Василев не става по-симпатичен политик от това. Не понижава и потребността от основаване на евроатлантическо държавно управление – в противен случай, става още по-остра. Вече е въпрос не за оцеляването на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и съответните политици там, а за излизането на България от позицията на възможен подобаващ плацдарм за съветски лица и политики след загубата на войната от страна на Русия. За Русия войната против Украйна към този момент е изгубена и това го знаят дори не Путин и хората край него, а даже съветските блогъри-националисти.
 
След като Русия загуби преди десетина дни плацдарма си в Централна Азия, който Китай прибра уверено и в точния момент – посредством препоръчаната и призната съгласуваност на тактиките за развиване на Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан, й остава да разчита на запасните си плацдарми в Сърбия, България, Грузия, Унгария и частично в Молдова. В Молдова обаче няма да се получи – Румъния зае там твърда позиция. В Унгария също е подозрително – краят на войната ще е или край и на Орбан, или завършек на другарството на Орбан с Русия.
 
А " приятелят " Си им измъкна Централна Азия освен стопански (включително с обещани милиардни вложения в тях), само че приготвя и план за боен съюз на Китай с Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан, в който Русия не влиза и няма да влезе. Следователно остарялото и новото Комитет за Държавна сигурност (на СССР) просто не могат да си разрешат да изгубят финансирано десетилетия у нас въздействие в службите, основани свои политически планове, бизнес, позиции във властта на най-високо ниво…, тъй като прекомерно огромна част от междинния ешалон на " елита " на досегашната империя държи да има някъде територия, на която да е предпазен от турболенциите след края на войната.
 
Точно затова и тъкмо в този момент, евроатлантическо държавно управление у нас е жизненоважно за бъдещето на България в идващите десетилетия. Правителство, което може да контракти оптимално бързото ни влизане в Шенген, еврозоната и приемането на еврото. И почтено казано, по никакъв начин не ме интересува по какъв начин е договорило това, стига да стане – тъкмо както не ми пукаше по какъв начин бе контрактуван с МВФ валутният ръб, който тогава избави страната и я пази до през днешния ден.  Не ми пука също дали някой е договарял и съгласувал с посолства – стига да са на страни, членки на Европейски Съюз и НАТО, промяната на ръководството на службите ни – тъй като до момента структурите им бяха и са превзети от съветските силови структури, затова прочистването надали можем да го създадем сами.
 
Очевидно са задействани всички вероятни равнища за съветска хибридна офанзива у нас – от елементарния реализатор Руди Гела, както му викат, през службите (с шефове от президентството посредством служебните правителства), та чак до възобновените през днешния ден имейли със закани за гърмеж в български учебни заведения (с адресант: " съветски националист ", който евентуално си е наша изработка – тукашна), провокациите на тъй наречените Културен институт на Русия у нас през вчерашния ден и ежедневните провокации на Митрофанова (която оправдава премията си от Путин). Целта е оптималната дестабилизация на България и всички управляващи, до степен да продължи България да е комфортна в този толкоз сериозен за Русия миг.
 
Ето това, в случай че допуснем – до един сме идиоти и предатели на България!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР