Живея на ново място повече от година. Със семейството ми

...
Живея на ново място повече от година. Със семейството ми
Коментари Харесай

Фънки стана заврян зет

„ Живея на ново място повече от година. Със фамилията ми преди живеехме в кв. „ Хиподрума “. Сега сме в центъра на ъгъла на „ Оборище “ и „ Сан Стефано “, в жилище на брачната половинка ми. И да, в случай че питате, натъпкан шурей съм, по този начин да се каже, само че това не ми пречи. “

Това показа, през смях музикантът Димитър Ковачев – Фънки, който смени адреса си до Докторската градина. Фънкарят от „ Черно було “ показа, че таваните на жилището му са извънредно високи, а неудобството било и че нямало асансьор, написа България Днес.

„ Всеки ден се изкачвам по няколко пъти и това ми е тренировката за деня, другояче с фитнесите съм скаран. Сградата е строена през 20-те и е доста присъща за това строителство тогава “, изясни Фънки. По същото време, когато се е преместил да живее на друго място, той е взел и нов офис. „ Добре ми е, всичко е на 6 “, смее се музикантът.

Колкото до премията от 500 лв., която е във формата на пожизнена пенсия, Ковачев не знаел, че му е отпусната, само че доста й се зарадвал. „ Разбрах за нея, когато ми желаеха да изпратя документи. Одобрен съм, което е доста хубаво. Това е премия, основана преди време от царя, а след това комунистите я отстраниха и в този момент отново се възвърне. Мисля, че е заслужено това. Парите, които ще идват всеки месец, ми дават някаква финансова сигурност. С тях ще си прибавям към бюджета, най-вероятно ще ги използваме за храна “, показа Фънки.

Според него хората, които стачкуват против тези пожизнени пенсии, са по-скоро непросветени идиоти, на които не желае да обръща внимание. „ За мен е значим жестът. Преценено е да ми бъде дадена на мен тази премия и аз благодаря с цялото си сърце “, изясни още музикантът.

Това, което му следва напълно скоро, е да си направи нов татус. „ Още не мога да намеря свободно време, най-вероятно като свършат „ Капките “, тъй като, както знаете, съм в журито. Всичките ми татуси по тялото си ми харесват доста. Винаги съм ги сънувал, преди да си ги направя.В най-скоро време имам намерение да си татуирам левия крайник и част от лявата ръка “, показа още Фънки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР