Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков използва страницата си

...
Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков използва страницата си
Коментари Харесай

Христо Стоичков се срещна с президента на ФИФА и куп звезди от близкото минало в Саудитска Арабия

Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков употребява страницата си в обществените мрежи, с цел да разгласява една любопитна фотография, на която той театралничи с президента на ФИФА Джани Инфантино от редица известни футболисти от близкото минало като Антонио Конте, Мичел Салгадо, Патрик Клуйверт и Юри Джоркаеф.

Шестимата се срещнаха в Джеда, Саудитска Арабия, където сега се организират мачовете от международното клубно състезание.

Всички те изгледаха онлайн мачовете от втория кръг на конкуренцията, в които египетския Ал Ахли надделя представителя на домакините Ал-Итихад с 3:1, до момента в който японския Урава се оправи с мексиканския Клуб Леон. По този метод представителите на Африка и Азия си осигуриха място в полуфиналите на конкуренцията, където ще се изправят надлежно против бразилския Флуминензе и британския Манчестър Сити.

" Една прелестна нощ в Джеда с толкоз другари и мемоари! Благодаря ви, Джани Инфантино, Антонио Конте, Патрик Клуйверт, Мичел Салгадо и Юри Джоркаеф! Благодаря на домакините от Саудитска Арабия за неповторимото гостолюбие! Честито на Aл Ахли (Египет) и Клуб Леон (Мексико) за класирането на полуфиналите! ", написа Стоичков.

Припомняме ви, че преди два дни българската футболна легенда взе присъединяване в показателен мач в Джеда, в който някогашният състезател на Барселона осъществя хеттрик за своя отбор, който завоюва въпросния дуел с 6:2. Любопитното е, че Христо Стоичков бе част от тима на ФИФА, за който две попадения в тази среща осъществя президентът на централата Джани Инфантино.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР