Жителката на Орландо, Флорида (САЩ), Виктория Тот и нейният партньор

...
Жителката на Орландо, Флорида (САЩ), Виктория Тот и нейният партньор
Коментари Харесай

Случаят за смъртта на малкия Джейс Мартин и духът му, който посещава майката убиец

Жителката на Орландо, Флорида (САЩ), Виктория Тот и нейният сътрудник Джонатан Пурсглов, са задържани през юли 2018 година, по съмнение в убийството на двугодишния наследник на Виктория – Джейс Мартин.Според следователи, гаджето на майката – Джонатан, е нанесъл побой над детето, което умира три дни по-късно от контузия в корема, която е предизвикала вътрешен кръвоизлив. Освен това, специалистите откриват дребното тегло на детето, заради недохранване и многочислени синини по цялото тяло. Това потвърждава, че Джейс е бил постоянно малтретиран и измъчван преди гибелта си.

 q1 2 - Случаят за гибелта на дребния Джейс Мартин и духът му, който посещава майката палач
На ужасния 18 юли 2018 година, Виктория Тот се прибира от работа и вижда, че синът й лежи на пода в личното си повърнато, без признаци на живот. Тя се обажда на 911, само че било прекомерно късно и лекарите, които дойдат по сигнала, единствено означават гибелта на детето.По-късно се оказва, че детето не се чувствало добре най-малко три дни преди този момент, по време на което Виктория е можела да се обади в болница, само че тя „ се страхувала от неприятности “. Според следователите, Виктория е знаела, че в случай че направи това, сътрудникът й ще бъде задържан.Всъщност, тя просто оставя сина си да почине.

 q2 2 - Случаят за гибелта на дребния Джейс Мартин и духът му, който посещава майката палач
Виктория и Джонатан били вкарани в пандиза, само че дамата скоро е освободена под гаранция. Сега тя продължава да поддържа колегата си и да го посещава в пандиза.Нещо повече, тя стартира да приказва за обстоятелството, че когато е била в пандиза, призракът на сина й Джейс стартира да я посещава и да я утешава, потвърждавайки, че те „ би трябвало да минат през това ”. Виктория споделя:
“Говорих с Джейс и той сподели, че би трябвало да се държим и да преминем през това. Накрая всичко ще се оправи. Думите му ми помогнаха. ”

 q3 1 - Случаят за гибелта на дребния Джейс Мартин и духът му, който посещава майката палач
След като пуснали Виктория от пандиза под гаранция, тя почнала да споделя, че призракът на нейния наследник я посещава вкъщи й. “Той посещава къщата ни (Виктория в този момент живее в къщата на сестра си) и ние знаем, че той е тук. Видяхме го да бяга в задния двор, а след това играеше с люлките. Това беше предишния уикенд. ”

 q4 1 - Случаят за гибелта на дребния Джейс Мартин и духът му, който посещава майката палач
Виктория също по този начин споделя, че синът я следва на всички места в къщата и даже приказва с нея по телефона.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР