Жителката на Лондон, Katie ZiziFothSi, наскоро научи, че през първия

...
Жителката на Лондон, Katie ZiziFothSi, наскоро научи, че през първия
Коментари Харесай

Страшни ЯМР на бременни жени смразиха мрежата (СНИМКИ)

Жителката на Лондон, Katie ZiziFothSi, неотдавна научи, че през първия триместър на бременността на бъдещите майки не се предлага да вършат ЯМР – до този миг плодът е най-податлив на по този начин наречените тератогенни фактори, които способстват за появяването на вродени малформации. 

Виждайки какви фотоси се получават при бебета, момичето излага своята доктрина за какво лекарите са срещу. Вижте сами.

„ Истинската причина, заради която не се предлага да се прави ЯМР по време на бременност, е, че тогава майките ще схванат, че носят демони от кошмари, и ще бъдат ужасени (напълно основателно), “  пише ZiziFothSi.

 Страшни ЯМР на бременни дами смразиха мрежата (СНИМКИ)

Британката показа своите наблюдения в персоналния си акаунт в Twitter. Според момичето при тези сканирания зародишите наподобяват повече на конниците на апокалипсиса. И съдейки по мненията под изявленията на Кейти, хиляди хора са съгласни с нея. Ето няколко занимателни отзиви от консуматори на обществената мрежа:

„ От друга страна, това значи, че всички сме били кошмарни демони в миналото! Леле, в никакъв случай не знаех какъв брой съм била готина, когато съм била зародиш, “ написа Rootfsext2gz.

 Страшни ЯМР на бременни дами смразиха мрежата (СНИМКИ)

„ Господи, не мога да го претърпявам, само че не мога и да откъсна очи, “ прибавя Чинчилазла.

Сред коментаторите обаче имаше и такива, които даже не можеха да повярват, че тези фотоси могат да бъдат действителни. Е, сладките деца наподобяват ли на дявола? „ Отказвам да имам вяра, че всичко това е действително! Това е фалшификат?.. “ – надяваше се Turning_Pages7.

 Страшни ЯМР на бременни дами смразиха мрежата (СНИМКИ)

Но авторката беше безапелационна – всички фотоси са същински и са взети от изявления в медицински списания.

Кейти също означи, че лицата на възрастни на ядрено-магнитен резонанс също наподобяват безусловно извънредно, само че те са „ с към 200% по-малко кошмарни “. По-долу е доказателството на създателя.

 Страшни ЯМР на бременни дами смразиха мрежата (СНИМКИ)

Постът на Кати за нула време се популяризира като вирус. Само за няколко дни туитовете бяха оценени от повече от половин милион консуматори в обществената мрежа и съвсем 100 хиляди души споделиха този смут.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР