Жителка на САЩ, която наскоро отпразнува стогодишнината си, разкри простата

...
Жителка на САЩ, която наскоро отпразнува стогодишнината си, разкри простата
Коментари Харесай

Каква е тайната? Столетничка каза как е доживяла дълбока старост

Жителка на Съединени американски щати, която неотдавна отпразнува стогодишнината си, разкри простата загадка на дълголетието си: не мислете за него и то ще пристигна от единствено себе си, заяви локалният вестник Peking Daily Times.

Айлин Бингъм от ПекинГ в щат Илинойс отпразнува огромния си ден на 28 януари 2022 година в старческия дом в града, където синовете й Патрик и Майкъл пристигнаха да я поздравят. Те споделиха, че майка им постоянно е имала ужасно възприятие за комизъм, с помощта на което всяко фамилно събитие се е превръщало в същински празник. Чувството за комизъм не напуща дамата и след 100-годишнината й, а неотдавна тя стана буен почитател на сериала „ Теорията за огромния гърмеж “, който е подготвена да гледа по през целия ден. 
127-килограмова жена смъкна 38 кг, няма да повярвате по какъв начин
С тегло 127 кг жителка на британския град Стокпорт смъкна 38 кг с помощта на постоянното хранене. За нея описа The Mirr...
Прочети повече
Бингъм има вяра, че е живяла толкоз дълго, тъй като е трябвало се грижи за себе си от ранна възраст, а също така в никакъв случай не е мислила за възрастта. „ Бъдете каквито сте и не мислете да доживеете до 100. Никога не съм мислила за това, а вижте какво се получи! ”, заключи юбилярката

По-рано племенният държател на кралство Олому в Нигерия Ричард Лайеген Ови Огони-Огоро I отпразнува 105-ия си рожден ден и показа тайната на дълголетието. Той е уверен, че с цел да живее човек дълго, би трябвало да заобикаля корупцията и да не мисли за персонално благосъстояние.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР