Жителка на изнасилване беше жестоко принудена да преживее отново травмата

...
Жителка на изнасилване беше жестоко принудена да преживее отново травмата
Коментари Харесай

Оцеляла от изнасилване, принудена да преживее отново травма, след като болен трол я маркира във видеоклип с х-рейтинг

Жителка на обезчестяване беше грубо принудена да преживее още веднъж контузията си, откакто лицемерен трол я маркира в порнографско видео - и твърди, че демонстрира, че прави секс с нападателя си.

Ели Уилсън е била изнасилена от някогашния си сътрудник Даниел Макфарлан, до момента в който е била в университета в Глазгоу сред декември 2017 година и февруари 2018 година 26-годишната събрала доказателства против Макфарлан, в това число известия и записи, на които той признава за отвратителните си закононарушения.

Макфарлейн от Инвърнес беше наказан и наказан на пет години затвор през юли 2022 година по две обвинявания в обезчестяване и опит за противопоставяне на правораздаването след развой в Върховния съд в Глазгоу.

Ели, която от този момент води акция от името на други оживели, по-късно беше оставена отвратена, когато консуматор на обществените медии показа експлицитни фрагменти в X, публично Twitter, с надпис, в който се твърди, че видеоклипът демонстрира нея с Макфарлън. Тя сподели пред Record: „ Почувствах се толкоз отвратена от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР