Бащинството не е лесен подвиг. Говорим за събуждания посред нощ,

...
Бащинството не е лесен подвиг. Говорим за събуждания посред нощ,
Коментари Харесай

19-те най-добри подаръка за Деня на бащата за новите татковци през 2024 г. според новите татковци

Бащинството не е елементарен героизъм. Говорим за събуждания измежду нощ, обилие от памперси, капещи лиги на всички места, претъпкани отпадъци, празни хладилници, прегледи при лекари, поръчки от Amazon, миене на бутилки, попречване в играчки и, несъмнено, огромна доза отнемане от сън.

Новите бащи схващат какъв брой доста старания се влагат в родителството и какъв брой възнаграждаващо е да гледат по какъв начин дребните им деца се трансформират от клатушкащи се дребни новородени в мънички одухотворени човечета; от правенето на първите им стъпки до произнасянето на първото им „ да-да “ и всички други скъпи моменти сред тях. Тъй като Денят на бащата е тъкмо зад ъгъла, време е да започнете да мислите за най-хубавите дарове, с цел да покажете на бащите за първи път какъв брой доста се прави оценка тяхната упорита работа. Имаме доста хрумвания за всеки вид татко – спортните, стилните, гладните и даже недоспиващите.

За страдание, доста мъже са известни като сложни за извършване на покупки. Да не приказваме – татковците за първи път евентуално с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР