ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство

...
ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство
Коментари Харесай

Р. Желязков в Сандански: ГЕРБ има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия премиер Бойко Борисов

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно водачество в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов.

Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков. Изявлението му бе посрещнато с вълна от аплаузи, която не секна съвсем минута.

Той благодари на всички, пристигнали на събитието в препълнената спортна зала в града, побрала над 1000 симпатизанти на партията.

" Вашата здрава психика още веднъж ни събира в тази зала с едно по-осезаемо самочувствие за шестия избор през тези три години. Всичко сме претърпяли, споделили, анализирали. Както за ръководството, което сме имали до 2021 година, по този начин и за интервала, в който бяхме низвергнати, бих споделил незаслужено ", стартира Желязков.

" Нито правоговорният, нито правописният речник ще стигнат да опишат това, което ПП-ДБ са споделили против ГЕРБ : " Не словоблудствай! Защото всичко казано като негатив против ГЕРБ издава не тревога, а боязън. А страхът се изпитва тогава, когато човек има чувството, че губи нещо, с което се отъждествява или нещо, към което мощно е привързан, притеглен ", сподели още той, съобщи Епицентър.бг. Борисов дойде в Сандански за предизборно събитие на партията в спортна зала в града. Оказа се обаче, че симпатизантите на ГЕРБ са два пъти повече от потенциала на залата, която побира най-много 500 души.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР