Жителка на английския град Килингуърт спечелила от лотарията милиони паунди

...
Жителка на английския град Килингуърт спечелила от лотарията милиони паунди
Коментари Харесай

Удивително: Жена станала милионерка, но от 25 години работи в супермаркет ВИДЕО

Жителка на британския град Килингуърт спечелила от лотарията милиони паунди и траяла да работи в супермаркет в продължение на 25 години, оповестява Evening Chronicle.

Илейн Томпсън забогатяла с 2,7 милиона английски лири през декември 1995 година. Тя не желала да напусне обичаната си работа в супермаркета, макар обстоятелството, че станала милионерка. Британката не спряла да работи даже по време на изолацията заради пандемията от ковид. Тя била на промяна от 2 до 9 сутринта и се занимавала с излагане на артикули.



„ Тъй като съм астматик, пускаха ме да си вървя в 8:30, с цел да не контактувам с клиенти “, споделя 64-годишната Томпсън. - Събуждам се в среднощ и излизам от вкъщи си към 1:15. Следващата седмица ще навърша 65 години, само че не съм подготвена да се пенсионирам. "

Британката е траяла да работи, с цел да даде заслужен образец за децата си. „ Важно е децата да виждат упоритата работа и да схванат, че нищо не можеш да постигнеш в живота, до момента в който не се положат старания “, изяснява Томпсън. Освен това тя в действителност се радва да работи в супермаркета.



Със извоюваните пари от
лотарията Томпсън и фамилията й неведнъж са посещавали Лас Вегас, помогнали са на децата си да си купят дом, а също по този начин са се сдобили с нов автомобил Ford Fiesta и няколко коня. Работата в хранителния магазин оказва помощ на Томпсън да остане крепко стъпила на земята.

Превод и редакция: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР