Жителка на американския град Хагърстаун, щата Мериленд, случайно натисна грешен

...
Жителка на американския град Хагърстаун, щата Мериленд, случайно натисна грешен
Коментари Харесай

Жена погрешно натисна грешен бутон и спечели хиляди

Жителка на американския град Хагърстаун, щата Мериленд, инцидентно натисна неверен бутон от машината за лотарийни фишове, само че удари джакпота, оповестиха медии в Съединени американски щати. 

43-годишна жена влезнала в магазин за алкохол и решила да купи билет от машината за моментална облага. Тя неправилно натисна бутона за издаване на фиш за $5 вместо за $20, който в началото желала да купи.
Какво следва през 2022 година? Предсказания на Нострадамус, които може да се осъществен
От ужасите на Втората международна война и Френската гражданска война до Големия пожар в Лондон, идването на Адолф Хитлер на власт и основаването н...
Прочети повече
„ Когато фишът изпадна, си споделих: „ По дяволите ”. Но вкъщи тя изтри защитния пласт от фиша и го сканира с приложение за смарт телефон. И тогава видя известието: „ Поздравления! Спечелихте 50 000 $ ".

„ Това беше необикновено. Мислех, че има някаква неточност в приложението и сканирах фиша още веднъж “, сподели тя. Жената се обадила на децата да показа радостната вест с тях. Тя възнамерява да похарчи част от облагата за ремонт в къщата, която неотдавна купи, а останалата част ще вкара в банката.

По-рано беше обявено, че гражданин на американския град Солсбъри, щата Мериленд, е блъснал
джакпота в лотарията с помощта на грешката на продавача. Продавачът инцидентно е натиснал неверен клавиш и разпечатал два билета за едно и също изтегляне, с помощта на което щастливецът прибрал двойна облага.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР