Жителите на Южна Корея, желаещи да се обзаведат с нов

...
Жителите на Южна Корея, желаещи да се обзаведат с нов
Коментари Харесай

В Южна Корея се чака до 2,5 г. за нов Hyundai, Kia или Genesis

Жителите на Южна Корея, искащи да се обзаведат с нов автомобил от Hyundai Motor Group, получават с желанието си и предизвестие, че може да им се наложи да почакат много.

Явно любовта към родината и локалното произвеждане би трябвало да е доста огромна, с цел да реши някой да си купи автомобил, който да му бъде доставен след 2,5 години, написа Korea Times. По принцип това е срокът, след който моделът минава така наречен фейслифт, т.е. когато получиш колата си, тя към този момент ще е остаряла и компанията ще извади освежена нейна версия. Това звучи много шизофренично.

Казва се, че сходно безумно очакване за автомобил от всеобщия клас визира 26 модела на Hyundai, Kia и Genesis. Година по-рано за тези модели се е чакало 11 месеца. Hyundai изяснява безумните периоди за доставка с неналичието на чипове, само че в това евентуално се крие нещо друго, а точно желанията на корейския гагинт да продава продукцията си в други страни, а не в родината си.

Подобен приоритет на непознатите пазари се дава поради по-високите облаги, защото южнокорейският вон се е обезценил доста по отношение на американския $ през последните две години.

Повече по тематиката четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР