Жителите на Лос Анджелис обявиха бойкот на актрисата Мерил Стрийп

...
Жителите на Лос Анджелис обявиха бойкот на актрисата Мерил Стрийп
Коментари Харесай

Животът на холивудската икона Мерил Стрийп се превърна в истински ад! Американците обявиха бойкот на актрисата заради развратника Уайнстийн

Жителите на Лос Анджелис оповестиха протест на актрисата Мерил Стрийп, която, съгласно възмутената общност е била наясно с закононарушенията на продуцента Харви Уайнстайн, обаче, продължава да си сътрудничи и да работи с него. В града на киното са сложени плакати със фотография на мерил Стрийп и надписа " Тя е знаела ", оповестява Hollywood Reporter. Плакатите, изобличаващи световноизвестната актриса се появиха наоколо до нейния дом, офиса на Гилдията на филмовите артисти, както и до студиото 20th Century Fox, който се готви да пусне кино лентата " Тайното досие " с присъединяване на Мерил Стрийп.



Първа с рецензия към нея излезе колежката й Роуз МакГоуен, която съобщи, че Стрийп умишлено е мълчала за дейностите на Уайнстийн, с цел да не прекъсне бизнес връзки с него.



Обвинената холивудска икона от своя страна отхвърли всички обвинявания по неин адреса като съобщи, че тя не е прикривала нищо съответно.



Обвинения в обезчестяване и полов тормоз от Харви Уайнщайн бяха предявени от минимум 50 актриси, измежду които Ашли Джъд, Ромола Гарай, Розана Аркет и Анджелина Джоли. В резултат на абсурда продуцентът бе изключен от Американската кино академия, а също по този начин бе уволнен от личната си компания.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР