Жителите на Габрово, прочути с чувството си да се смеят,

...
Жителите на Габрово, прочути с чувството си да се смеят,
Коментари Харесай

Жителите на Габрово празнуват деня на шегата

Жителите на Габрово, фамозни с възприятието си да се смеят, честват деня на шегата. Рожден ден чества Домът на хумора в града, основан преди 51 години.

Днес вратите на Дома на хумора и сатирата са отворени гратис, а на входа рождениците черпят с бонбони. Габровци се смеят, че това не е особено за пестеливците и не престават нагоре към изложбите и ателиетата, проведени за специфичния ден.

Веселата габровска къща се извърши с гости, някои решили да гостуват на Габрово за 1 април. А за локалните денят е на респект. Ето на какво и на кого се смеят през днешния ден.

" Над себе си, няма какво друго да се смеем, с изключение на от себе си. Всичко друго е двуличие. "

" На всекидневието най добре да се смеем, с цел да претърпяваме по-добре да сме постоянно в положително въодушевление. Важно е да се смеем. "

" Най-трудното е да се смеем над себе си, пък най-вече мотиви сами си даваме в действителност за това. А и в Габрово това някак си ни си получава доста добре. "

Празникът в Дома на хумора не престава. Карикатуристите Ивайло Цветков,
Всичко за Вашата сватба
Ирина Китанова и Валентин Георгиев разсмиват посетителите, като ги шаржират. Предвидени са и детски ателиета, а тази вечер е концертът на квартет " ТараЛеща ".

 Снимка: Велина Махлебашиева

По обявата работи: Николай Петров БНР подкасти: Младите с име
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg