Жителите на ботевградското село Врачеш излязоха на протест заради лошото

...
Жителите на ботевградското село Врачеш излязоха на протест заради лошото
Коментари Харесай

ЧЕЗ изкара жителите на Врачеш на протест

Жителите на ботевградското село Врачеш излязоха на митинг поради неприятното качество на електроснабдяването в селото. Протестиращите стопираха придвижването по пътя за Враца и за малко се образуваха колони от коли.

Почти цялото село се е събрало на площада пред кметството, където представители на ЧЕЗ беседват с инициативния комитет. Хората са безапелационни, че ще спрат придвижването по пътя за Враца, тъй като, по думите им, не могат да търпят повече издевателството на електроразпределителното сдружение.

"Спира непрекъснато – нощно време " – оплакват се хората – "Телевизори гърмят, хладилници, бойлери. От много време е по този начин ".

"Енергото си вършат всякакви номера – стопират го с часове. Миналата седмица го стопираха в три следобяд и го пуснаха чак в 11 часа вечерта и това продължава всеки ден. Три дни непрестанно го стопират тока ".

"Месото, което беше в хладилника, го изхвърлих, тв приемникът се повреди от честите прекъсвания на тока, и него изхвърлих ".

От ЧЕЗ изясняват казуса с обстоятелството, че част от трафопостовете не са тяхна благосъстоятелност и те не дават отговор за поддръжката им. През последния месец били направени няколко усъвършенствания в електрозахранването и част от проблемите били решени. Хората обаче са безапелационни, че услугата е с неприятно качество и че ще излязат на митинг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР