Жител на Дака, столицата на Бангладеш, отряза пръстите на дясната

...
Жител на Дака, столицата на Бангладеш, отряза пръстите на дясната
Коментари Харесай

Мъж завърза очите и устата на жена си уж заради изненада, тя протегна ръка и случилото се след това ще ви шокира и потресе

Жител на Дака, столицата на Бангладеш, отряза пръстите на дясната ръка на личната си жена поради решението и да учи и да получи висше обучение. Мъжът е застрашен в този момент от много дълго престояване зад решетките, оповестява " Дейли Мейл ". 30-годишният Рафикул Ислам, който работи като гастарбайтер в ОАЕ, неведнъж в предишното е изразявал своето неодобрение от проектите за приемане на просветителна степен на своята брачна половинка - 21-годишната Хави Ахтер.



Връщайки се в дома си в Бангладеш, мъжът съобщил на жена си, че желае да я изненада. След това той завързал очите и устата на Хави, помолил я да протегне ръката си и й отрязал всичките пет пръста. Един от роднините на Ислам след това изхвърлил отрязаните пръсти в кофа за отпадък, с цел да не могат лекарите да ги пришият.



Рафикул Ислам бил задържан от полицията като са му предявени обвинявания в нанасянето на непоправима щета. Местните правозащитни организации приканват злодеят да получи доживотна присъда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР