Жестокото убийство на малко момиченце в Сливенско потресе българското общество.

...
Жестокото убийство на малко момиченце в Сливенско потресе българското общество.
Коментари Харесай

Проф.Козовски: Кастрацията множи изродите педофили и гейовете за радост на соросоидите

Жестокото ликвидиране на малко момиченце в Сливенско потресе българското общество. Чуха се претенции за използване на химическа кастрация за педофили и изнасилвачи.

Трябва ли да има смяна в закона за това, до каква степен ще докара сходна мярка и кой е отговорен за засилващите се закононарушения от подобен темперамент – за това от "Труд " беседват с известния акушер-гинеколог от Варна проф. Иван Козовски.

– Тези дни след ужасяващия случай с обезчестяване и ликвидиране на дете, се чуват претенции да се ползва химическата кастрация в България за изнасилвачи и педофили.

Разбира се, други ще кажат, че това звучи извънредно и антихуманно, само че афектът след такова грубо закононарушение е голям. Какво е мнението ви за химическата кастрация, проф. Козовски?


– Хората в действителност са афектирани доста по-късно закононарушение и то е голямо, тъй като е осъществено над дете. Аз обаче съм на друго мнение по този въпрос.

Такива изнасилвачи и педофили би трябвало да бъдат осъждани на пожизнен затвор и да нямат никакви привилегии като съкратена процедура на правосъдното разследване, което води до понижаване на присъдата. Не че ми е мъчително за тях, не!

Но в случай че изнасилвачите се кастрират, има заплаха те да станат педофили или най-малкото да станат хомосексуалисти.

– Защо, какви са аргументите за това?

– Химическата, както и оперативната кастрация, стопира хормоналната функционалност в организма. Ще ви дам следния образец от Германия. Колоездач пада и се удря неприятно. Единият му тестис пада, другият се откъсва и виси. Трябва да го зашият, само че лекарят маха и него. След една година същият този колоездач отива в кабинета му с червило, руж и с женски облекла.

Не може да се стерилизира по този метод, както нормално се стерилизира дамата. Така че вместо да накажем нарушителя, той може да се трансформира в нещо по-страшно, в педофил, трансджендър или просто да обърне резбата, както се споделя.

А педофилите са полово извратени същества и не би трябвало да има амнистия за такива, както не трябва и да „ оказваме помощ “ на някой да се трансформира в подобен.

– А по какъв начин се прави химическата кастрация?

– Кастрацията е цялостно и необратимо наложително преустановяване на функционалността на половите жлези, написа го в учебниците. Химическата кастрация обаче не е необратим развой.

Обикновено се употребяват най-различни лекарства, включително и от хипофизата, блокират се образуването на сперма, само че това е с доста нездравословни феномени и се чудя по какъв начин в толкоз страни е въведена.

Тези субстанции понижават либидото и експанзията, само че са с доста странични феномени. Прилага се от време на време – медикаментозно, както и с инжекции. Използването на такива субстанции изисква и съдействието на пациента.

– Има ли в България такива препарати?

– В България не е позволена химическата кастрация и такива хормонални препарати няма. При кастрацията на дамата – в редки случаи при рак на гърдата или на белия дроб, с лапароскопия могат да се отстранят яйчниците и матката.

Макар да е извънредно, само че ще напомня едно безчовечие, осъществено по времето на нацизма в Германия, когато на над 200 хиляди дами са отстранени яйчниците при смъртност над 3%. Това е провокирало същински смут, а с цел да обяснят дейностите си, нацистите са им поставяли диагнози дебилизъм, психоматични разстройства и други

Хитлеристите са стерилизирали и хора от неарийската „ низша “ раса – евреи и роми, в концлагерите и газовите камери. Съжалявам, че би трябвало да напомням за тези зверства.

– Какво би трябвало да е наказването тогава за такива хора?

– Според мен би трябвало да е пожизнен затвор без право на подмяна. Но не и тези хора да се стерилизират. Като им отрежем тестисите, след година те ще се трансфорат в хомосексуалисти, няма да се уморя да го дублирам.

Има един прочут случай, за който се знае. Става дума за световноизвестния английски математик Алън Тюринг, бащата на изкуствения разсъдък. Благодарение на своя математически талант този елементарен британски гей съумява да разбие фамозната машина за шифроване „ Енигма “ на хитлеристите, умъртвила милиони по света.

И с това оказва помощ да се спасят милиони и да се завоюва войната. Тюринг е бил педераст и когато английските управляващи схващат това, той е пратен в пандиза през 50-те години – тогава хомосексуализмът е бил считан за закононарушение там.

За да избегне пандиза, той непринудено се съгласява на химическата кастрация. След две години обаче Тюринг се самоубива – стартират да му порастват гърдите, поради хормоните, подложен е на ужасно оскърбление.

Ето до каква степен води сходно решение на казуса. Химическата кастрация не е решение на сходен жанр закононарушение. Тя е нещо като мудна и мъчителна гибел.

– Която води от време на време до самоубийства като цитирания от Вас случай с гения Тюринг…

– Да, за жалост. Приемането на такива субстанции може да докара и до необратими хронични болести като захарен диабет, нараснал риск от инфаркт, инсулт, и съвсем постоянно води до меланхолия. За хомосексуализма Ви споделих.

А хирургическата кастрация с премахване на тестисите може да се ползва единствено в избрани случай на дебилизъм, тежка деменция и идиотия.

– Но по какъв начин може да понижим публичното неодобрение, което е естествено при такива случаи, като този с дребната Кристин от Сотиря?

– Медиите би трябвало да се употребяват интензивно, с цел да се изясни, че химическата кастрация води до причиняване на тежко болестно положение, което може да утежни обстановката. Вече го обясних нагоре. Но политиците от време на време употребяват такива случаи като се качват на вълната на недоволството и стартират с популизъм да облъчват популацията.

– Какъв е международният опит за химическата кастрация?

– Тази методика е създадена като хуманна и безвредна за здравето, само че това не е по този начин, а е тъкмо назад. Химическата кастрация няма никакво бъдеще. Засега най-малко няма такива лекарства, които да не причинят тежки здравословни проблеми на индивида, който ги употребява.

Кастрация се ползва още от Средновековието, в Ориента и султанските хареми – чули сте за евнусите. Химическата се ползва по отношение на изнасилвачи в някои от развитите страни в света. Има я в десетина щата в Съединени американски щати, в Израел, Австралия, Русия, Австралия и Нова Зеландия, в Южна Корея.

Прилага се и в някои страни на Европа – Англия, Германия, Франция, Белгия и в скандинавските страни. При тях тя постоянно е доброволна и при избрани условия.

Принудителна химическа кастрация от страните в Европейски Съюз има единствено в Полша, неотдавна я вкараха и в Украйна, в Турция също се ползва, както и в Казахстан.

– Как може да се води превъзпитанието, в случай че изобщо тази дума е удачна, на педофилите – единствено с психиатри ли?

– Не може единствено с психиатри. А в действителност не зная педофилството да е лечимо. Щом се потвърди, че е педофил, той би трябвало да влиза в пандиза без право на подмяна. Ще пристигна време, когато най-сетне ще им се вземе страха на тези изроди. Няма различен метод.

Другият метод е педофилът, нападнал жертвата, да бъде линчуван от роднините и приятелите u, само че това въпреки всичко е неприемливо в естествена страна.

– Психотропни препарати могат ли да се употребяват, има ли антидот към този момент?

– Засега не могат, те ще имат назад деяние съгласно мен. Химическата кастрация няма съществено бъдеще. Човекът би трябвало да е безусловно дебилен, рисков и тогава да се подхващат други способи, само че те са нацистки и не са желателни. А антидот няма, даже алкохолът може да усили резултата при този тип кастрация.

– Да приемем, че би трябвало да се направи химическа кастрация, кой може да я прави?

– В пандизите, в концлагерите чиновниците там са я правили. Ще повторя, че съм съперник на химическата кастрация, само че когато се прави по изключение, това може да става взаимно с медицински и полицейски органи.

– Когато се ползва доброволна химическа кастрация, би трябвало ли психиатър преди този момент да работи с този пациент?

– Да, наложително е. И психиатърът би трябвало да разубеди пациента да не се съгласява. Казвам Ви го като доктор с дългогодишна процедура от над 5 десетилетия. Известен съм като човек, който има лично мнение, от време на време с високомерен език при нещата, които ме нервират, и които считам за ужасяващи. Така че съм откровен в това, което ви споделям.

– Убедила съм се в това, професоре, за което имате респекта и на пациенти, и на елементарни българи, които не Ви познават персонално. Затова ми се желае да Ви попитам и друго. Напоследък доста се приказва за педофилите. Не зная дали се усилват, това могат да кажат други, само че на какво се дължи това?

– Абсолютно съм склонен с констатацията Ви, че педофилите порастват надали не като гъби – това са мои думи, не Ваши, не се тормозете. Но за това има и друга причина, колкото и необикновено да звучи. Педофилията е болест, да, само че вижте и какво става още – джендърското обучение по света.

Това е позор и за Европа, мъчат се и тук да го вкарват и със завоалирани опити да минат метър. Тези хора, платени соросоиди и какви ли не още, са се трансформирали в платени убийци на нацията ни. Не схванаха ли, че българите сме толерантни, само че не можем да поносим някой да постанова силово нещо.

Както се споделя в такива случаи, никой няма да постави камери под чаршафите, всички са свободни в любовта си. Но не и с гръм, тропот и паради да ми изясняват, че това е надали не най-хубавото и естествено нещо на света. Ама по какъв начин по този начин ще има 73 или не зная какъв брой тъкмо пола, те мен и другите ли ще вършат на дебили?!

– Ядосан сте, проф. Козовски, ядосани са и други и по тази причина от време на време изригвате… Но какво ще кажете за нещо, за което в последно време много се написа – че в някои страни се обсъждало педофилията да не бъде приравнявана с закононарушение.

– И аз четох за това. И по какъв начин няма да го създадат, откакто в Сан Франциско има един милион хомосексуалисти и всевъзможни трансджендъри. Представяте ли си, че има и хора, които даже не знаят дали се срещат с естествен или с транс човек – толкоз са положителни в промяната на пола към този момент. Това е безсрамие.

Има два пола – мъжки и женски, и три рода – мъжки, женски и междинен. Другото, което постановат в този момент, и към този момент надали не пресмятат, че имало 30-40 или 70 пола, са всякакви джендърски измислици.

Това единствено демонстрира по какъв ужасяващ метод се развива човечеството, нашата Европа. Затова не считам, че в България би трябвало да се вкарва такава дезинфекция като химическата кастрация.

– Историята също има мнение, даже фактология, нали?

– Точно го казахте, хайде да цитираме тази майка на света. Защо се провали Римската империя? Там всеки от по-богатите патриции се е разхождал с дребното си детенце на разположение, безусловно педофилска история. И варварите унищожиха империята.

Сега, както сме тръгнали, ще стане същото. Да не приказваме и за понижената раждаемост, която при нас да вземем за пример към този момент е под 60 000 родени бебета годишно, а по времето на социализма те стигаха до 140 000.

Педофилията я провалиха варварските племена. А в този момент ролята на новите варвари извършват тези, които толерират джендъризма. Но към този момент множеството хора са естествени, популярност Богу. Стигнахме до такава степен малцинсвото да постанова на болшинството какво да прави. Агресивно освен това.

Засега са малцинство, само че не престават да се множат с помощта на рекламите, на Холивуд, само че не оня, който всички харесвахме. Не зная за какво ние – естествените хора поносим още това безчинство над нас.

– А ролята на политиците, къде са те?

– Политиците също са отговорни. Даже главната виновност е тяхна. Разберете, че тази съвременна политкоректност ни убива. За да се създадат на забавни и демократични, с цел да кажат, че не са хомофоби и така нататък, те узаконяват перверзията и извращенията, а това е незаконно по отношение на новите млади генерации.

Когато бях народен представител, съумях да запазя закона за хомосексуализма. Разни подмазвачи, келеши, чувствителни хомосексуалисти от Народното събрание желаеха да гласуваме, че хомосексуализма и разните му извращения не би трябвало да се санкционира даже и да е осъществен на обществени места.

И в този момент законът още е подобен: хомосексуалните извращения се санкционират единствено в случай че са на обществено място. Ей това съумях да направя до момента в който бях народен представител и съм горделив. Импотентността след 50-100 години ще докара до заличаване на европейското население и нахлуването на всякакви други етноси, които се развъждат бързо.

– Църквата също е срещу химическата кастрация, само че кой ли слуша гласа u през днешния ден?

– Това е добре. Макар че католическата черква се тресе и тя от педофилски скандали… Ще се окаже правилно написаното в Библията, че чакаме второто пришествие, края на света. Дивотията с броя на половете е ужасна. Трябва да спрем международния демократичен хайлайф, който насажда това силово. Земята ни е обречена.

В Новия завет написа, че този, който легне с човек от същия пол, би трябвало да бъде погубен с камъни. Е, няма да го убиваме с камъни, въпреки всичко сме в XXI век, само че това не би трябвало да се популяризира като образец. Изнасилвачите и педофилите би трябвало да бъдат наказвани с цялата суровост на закона.

И никакви бързи процедури, които омаловажават закононарушението. Този човек, изнасилил дребното момиченце в Сливенско, не е естествен. Защото естествен човек просто не би направил такова нещо.

Бил се бил напил. Да не ги съчинява такива неистини. Да си търпи цялото наказване – доживот в пандиза. Но химическата кастрация единствено ще го трансформира в страшилище.

Нашият посетител:

Професор Иван Козовски е прочут акушер-гинеколог, дипломира се в Хумболтовия университет в Германия. Обявен за „ Медик на 2000 г.” в България. Бивш народен представител в 39-ото Народно заседание от Национална движение „Симеон Втори". Сега е шеф на Медицински център за асистирана репродукция „ Варна ООД” в град Варна.

Интервю на Мариела БАЛЕВА, "Труд "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР