Жестокост в последните минути на 2023 година. Семейство от старозагорско

...
Жестокост в последните минути на 2023 година. Семейство от старозагорско
Коментари Харесай

Момичето, открило кученцето си обесено: Не може да разберем защо така, кой би направил такова нещо

Жестокост в последните минути на 2023 година. Семейство от старозагорско село Еленино откри домашното си куче обесено в края на селото, заяви.

20-годишната Ренета и кучето ѝ Лора са дружно от 10 години. В навечерието на Нова година, стреснато от гърмежите и зарята, кучето бяга от къщата им в село Еленино.



Снимка - стоп кадър: bTV, Ренета и кучето ѝ Лора

„ Търся го из цялото село през час. Към 23:30 часа тръгваме към края на селото, където няма нито път, нито нищо и го намирам обесено, ето тук на това желязо, със сезал, очевидно от човек, закачено на високо. То е малко куче, не може да навреди на някой. Не може да удуши нито кокошка, нито нищо. С никого не сме се карали, не може да разберем за какво по този начин, кой би направил такова нещо “, сподели Ренета Петрова, собственик на кучето.

Дали животното е било нападнато и от кого, никой от живеещите наоколо не схванал.

„ Казаха, че нищо не са чули, нито са видели, което не знам по какъв начин се е случило да чуят нас, да чуят колите и хората, обаче да не чуят куче, което лае и скимти доста мощно “, добави тя.

Жители на Еленино споделят, че недоумяват за какво някой би протегнал ръка на животното.

„ Животно е, каквото и да си приказваме. По улиците има 3-4, срещам ги непрекъснато – няма завист. За мен това не е редно, било за куче, за коте – това са животинки “, уточни Димитър Димов, гражданин на селото.

Полицията проверява случая, а Ренета Петрова се надява причинителят да бъде оголен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР