Жестока драма за депутатски места тресе Демократична България, след като

...
Жестока драма за депутатски места тресе Демократична България, след като
Коментари Харесай

Ген. Наско плаши Христо Иванов: Дай депутати, или разтурям коалицията!

Жестока драма за депутатски места тресе Демократична България, откакто хората на ген. Атанас Атанасов се провалиха епохално на изборите в неделя и не класираха нито един собствен човек в Народното събрание от София, за което Lupa.bg заяви преди всички.

Ген. Наско даже заплашил Христо Иванов с раздробяване на обединението, в случай че не пусне най-малко заместничката му в ДСБ Кристина Петкова до парламентарните банки.

Крайно забавна обява в мрежата по тематиката пусна активистката на " Да, България " Христина Димитрова. Предлагаме ви я без редакторска интервенция:

" Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов?

ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,

в случай че Кристина Петкова не стане народен представител. И всред другото, загатва Кремена Кунева, като заслон.

Пълен СПИСЪК на новите депутати, има любопитни имена

Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да пристигна Радан и тогава те щели са видят.

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, тъй като Атанасов е подготвен да жертва всичко и всички единствено и единствено политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.

Демократи за мощна България за пръв път в своята история няма лидер и народен представител от столицата, което е разследване на неналичието на каквато и да била електорална тежест.

В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а след това плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?

Нали не се съмнявате, че поради това държание и депутати без качества с под 1000 преференции в Народно събрание, демократичната общественост ще си е постоянно 7%?

Крайно време е за същински спор, с цел да може обединенията на Демократична България да намерят своите естествени водачи! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР