Женският волейболен шампион на Марица ще гони своята 10-та поредна

...
Женският волейболен шампион на Марица ще гони своята 10-та поредна
Коментари Харесай

Волейболните шампионки от Марица гонят 10-та поредна титла, призоваха за подкрепа във финалите

Женският волейболен първенец на Марица ще гони своята 10-та поредна купа в шампионата. Маричанки ще са домакини на ЦСКА на 17 и 18 април в първите две срещи от плейофите. Мачовете ще се играят в зала " Сила " от 18:30ч.
Прочетете още
На брифинг в зала " Лаута " преди дуела участваха старши треньорът Борислав Крачанов и волейболистките Добрина Христоскова и Мария Кривошийска. Маричанки приканиха за поддръжката в решителните конфликти, а през този сезон ще се играе до три победи в пет дуела. 

Борислав Крачанов - старши треньор на Марица 

Моите упования първо са да изиграем двата домашен мача на много високо равнище. Със сигурност ние сме кандидатите за спечелването на купата, само че би трябвало да го покажем на терена. Трябва да сме съсредоточени и мобилизирани и да покажем нашата класа. Искаме да затвърдим всички позиции, които Марица има през последните години. Надявам се да сме здрави и да успеем да си свършим работата. Не мисля, че ще има огромна разлика смяната във формата. Важното е да покажем това, което сме упражнявали и да победим. Още един мач в допълнение е като бонус за всички фенове на женския волейбол. Може би и това е концепцията да има по-голям интерес към женското състезание. За нас новия формат не трансформира нещата ни като подготовка. Всички сме здрави и упражняваме на цялостни обороти. Надявам се да няма проблеми в идващите дни до мачовете. Призовавам почитателите да ни поддържат и да създадат една страхотна атмосфера в залата като за край. Ние желаеме да им благодарим за поддръжката като играем прекрасен и първокласен волейбол. Излизаме да си спечелим 10-та поредна купа. Смятам, че тя си е наша и го показахме през целия сезон. 

Добрина Христоскова - волейболистка на Марица 

Искаме да покажем това, което сме упражнявали и да си преберем още веднъж трофея в Пловдив. 

Мария Кривошийска - волейболистка на Марица

Моите упования са да покажем добра игра и да си свършим работата. Призовавам и публиката да ни поддържа, тъй като те са нашия спомагателен състезател. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР