Женшенът и пчелното млечице, разгледани като самостоятелни продукти, притежават множество

...
Женшенът и пчелното млечице, разгледани като самостоятелни продукти, притежават множество
Коментари Харесай

Женшен и пчелно млечице правят чудеса

Женшенът и пчелното млечице, прегледани като независими артикули, имат голям брой забележителни изгоди на тялото и организма. Традиционната китайска медицина обаче намира метод по какъв начин да ги сплоти и употребява дружно. Комбинирани, тези артикули и техните свойства и качества са повече от мощни.

Комбинацията от пчелно млечице с женшен е измежду най-популярните тонизиращи, стимулиращи, общоукрепващи и хармонизиращи средства. Използва се както за профилактика, по този начин и за лекуване.

В аптеките най-често може да се открие елексир от пчелно млечице с женшен. Той се предлага за повишение на имунитета. Доказано е, че приемът му понижава умората, покачва работоспособността, работи успокояващо на нервите и бори безсънието.

Като лекарствен артикул се употребява при лекуването на астма, хепатит и язва на стомаха. Действа възстановяващо след прекарани болести на черния дроб и далака.

Освен физически, тази неповторима композиция от Изтока оказва помощ и на менталното и психическо здраве. Съставките в двата продукта усъвършенстват паметта и покачват концентрацията.

 пчелно млечице

Те покачва устойчивостта на организма към стрес. Освен това покачват либидото. Интересното е, че имат и изразено химио- и радиопротекторно деяние.

Освен под формата на елексир, тази композиция се предлага и като хранителна добавка. Препоръчва се най-много през студените есенни и зимни месеци за повишение на имунитета.

Може да се приема и когато и да е за тонизиране на тялото и организма. Хранителната добавка от пчелно млечице с женшен е подобаваща и за интензивно спортуващите.

Класическата композиция от женшен и пчелно млечице включва в себе си най-ценените и потребни артикули. В обичайна китайска медицина и билколечение женшенът се уважава като най-висшето растение. Той възвръща виталната сила и балансира функционалностите на органите.

По този метод подкрепя тялото единствено да се бори и възвръща от всевъзможни неразположения. Пчелното млечице от своя страна има висока хранителна и биологична стойност.

В него се съдържат всички съществени субстанции, нужни за построяването на живия организъм. Комбинацията сред двете е неповторим способ за поддържане на здрава имунна система, психическа и физическа форма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР