Жените вярват, че знаят абсолютно всичко за силния пол, но

...
Жените вярват, че знаят абсолютно всичко за силния пол, но
Коментари Харесай

Женските заблуди за любовта и мъжете

Жените имат вяра, че знаят безусловно всичко за мощния пол, само че дали е по този начин? Съществуват няколко мита, които заблуждават нежния пол във връзка с мъжете.

Трябва да сте капризна и недостъпна

Дамите постоянно имат вяра, че с цел да завоюват един мъж би трябвало да бъдат докачливи и недостъпни. В реалност обаче мъжете не харесват такива дами. Фект е, че такива хора и общуването с тях води до напрежение и дискомфорт. Мъжете даже от време на време считат сходно държание за оскърбление, а в случай че пък се прави на недостъпна, не е несъмнено дали няма да си откри друга, която не обича номерата.

Кога да вършиме обич за първи път

Многобройни изследвания демонстрират, че двойките които стартират съкровен живот на втората или третата среща, най-често не стигат до брак. Според психолозите, с цел да може мъжът да се влюби и да има предпочитание да се ожени, той би трябвало естествено да узрее. Прекалено бързото начало на интимния живот пречи на съзряването на възприятията и желанията.

Втори брак е неосъществим?

Много дами считат, че в случай че се оженят за повторно, предават детето си. Това сигурно не е по този начин. Всяка жена има право на персонален живот, без значение дали има деца или не. Освен това за едно дете, макар изказванията на феминистките, че самата жена може съвършено да отглежда деца, е доста значимо към момента да има двама родители.

Ако едно дете е отгледано единствено от майката, това евентуално ще повлияе на държанието му в леглото в бъдеще. Според психолози момчета и девойки, лишени от опцията да следят мъж и жена вкъщи, черпят познания от други източници. Такива могат да са сериалите, съседите или други, които може да не са най-хубавия образец.

Мъжете обичат русокоски

Винаги се е считало, че мъжете избират дамите да имат руса коса. Но в действителност ли е по този начин? Не толкоз от дълго време беше извършено изследване в Съединени американски щати с 10 хиляди душ, с цел да се дефинира какво ценят мъжете във външния тип на дамите. Противно на общоприетото разбиране, мъжете към момента избират брюнетките, изключително с къдрава коса.  Проучването развенчава и някои неправилни схващания по тази причина какво харесва мощния пол.  Оказва се, че те не търсят спътници с безупречни форми. Мнозина даже имат вяра, че външният тип не е най-важното. Според тях, в случай че една жена е малко пълничка, само че приятна и радостна, тогава това е по-добре, в сравнение с в случай че има възхитителна фигура, само че в живота тя е скучна. Интересно е също по този начин, че към половината от интервюираните споделят, че дамата може да бъде с всякакво тегло, най-важното е здравето й да не страда от това.

Той не приказва за възприятията си, което значи, че не ме обича

Понякога това е мнението на дами, чиито съпрузи не обичат да приказват за възприятията си. Това обаче въобще не е доказателство за злост или липса обич. Въпросът е, че мъжете са до известна степен „ прочувствено необразовани “. Те могат да прекарват часове в разбор на превратностите на футболен мач или на миналите парламентарни избори, само че сферата на възприятията за тях е „ тъмна Индия “. Те имат вяра, че нещо, което се опълчва на логическите прогнози, не може да се договаря. Понятия като усеща не са област, в която мъжете се считат за способени. Затова евентуално е ненужно да се изисква от мъжете да приказват за своите усеща.

Мъжете не могат да симулират приятност

Това не е истина. Според откривателят от Сан Франциско: „ Почти всеки мъж е симулирал приятност в миналото “. Когато група експерти от института са правили изследване измежду 2000 мъже – дали в миналото са си представяли приятност, съвсем 100 % дали отговор позитивно. Случва се мъжът да пие прекалено много алкохол или да се кара с партньорката си. Липса на възбуденост. В резултат на това мъжът просто желае по някакъв метод да завърши бързо.

Ако обаче симулирането стане постоянно, то това може да докара до съществени проблеми във връзката. Експертите настояват, че подправена приятност е под някаква форма машинация и може да докара до неистини и в други аспекти на връзката.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР