Жените с понижено либидо могат отново да възвърнат нормалната си

...
Жените с понижено либидо могат отново да възвърнат нормалната си
Коментари Харесай

Електротерапия помага на жените с понижено либидо

Жените с намалено либидо могат още веднъж да възвърнат естествената си полова функционалност с помощта на слаби електрошокове в региона на глезените, написа в. "Дейли мейл ".

Изданието цитира изследване на експерти от университета в Мичиган. Екипът на доктор Тим Бърнс провел проби, при които електростимулацията дала доста положителни резултати. Девет доброволки били подложени на 12 половинчасови сеанса в продължение на една седмица.

Те получили електродна стимулация на тибиалния нерв в региона на глезена. Участничките в опитите изпитали възприятие на странна осцилация, само че тя не била мъчителна. При осем от тях либидото им било доста усъвършенствано след сеансите и са имали по-силни оргазми.

Електростимулацията на глезена работи, защото нервите, които стигат до стъпалата, минават през гръбначния дирек и имат разклонения край органите на таза. Вестникът напомня, че половината от представителките на нежния пол с напредването на възрастта страдат от женска полова дисфункция, която се показва в намалено либидо и мъчно постигане до оргазъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР