Жените от зодия Стрелец са много повече от търсачи на

...
Жените от зодия Стрелец са много повече от търсачи на
Коментари Харесай

16 факта, които трябва да знаете за жената Стрелец

Жените от зодия Стрелец са доста повече от търсачи на независимост, които ценят независимостта. Всъщност може би не ги познавате толкоз добре, колкото си мислите.

1. Жената Стрелец може да бъде потайна.
Стрелците постоянно бягат и рядко разрешават на другите да знаят какво се случва в живота им. Да, даже в случай че сте нейният непосредствен другар или член на фамилията!

Тя не се пробва да скрие нищо, просто не вижда смисъл непрекъснато да осведоми хората за всеки аспект от живота си.

2. Жените Стрелец ненавиждат лъжците.
Жената Стрелец в никакъв случай няма да излъже. И защото тя цени истината и честността толкоз доста, тя изисква същия стандарт от другите.

3. Тя просто желае да се забавлява!
Стрелецът е занимателна зодия. Жената Стрелец обича да се отпуска и да си прави смешки. Тя е от тези, които същински обичат живота.

4. Стрелецът е с огромно въображение.
Независимо дали става дума за проекти за отмора или просто за разходка из квартала, дамите Стрелци постоянно търсят нови благоприятни условия към себе си. Имат интензивно въображение и постоянно мечтаят денем.

Очаквайте постоянно тя да се губи в мислите си.

5. Тя може да бъде доста дръзка. 
Жените Стрелец нормално са спокойни, само че когато ги подразните, ще видите другата им страна. Жените Стрелец не се опасяват да бъдат изцяло откровени и тази жена няма да разреши на други хора да я тъпчат.

Тя обича честността, тъй че не шикалкави с мнението си.

6. Стрелецът обича да философства.
„ Каква е нашата цел? “ „ Защо сме тук? “ „ Кои сме ние? “ – всички тези и други въпроси непрестанно се въртят в главата й. Тя обича да мисли надълбоко за персоналните си полезности и нравственос, както и за мястото си в света.

7. Лесно се стресира, само че (почти) в никакъв случай не го демонстрира.
Стрелците наподобява постоянно се носят по течението, само че дребните задания от време на време могат да ги затрупат. Лесно се стресира, само че го крие добре. Това е по този начин, тъй като тя в никакъв случай не желае да наподобява слаба или уязвима.

Стрелците са по-чувствителни, в сравнение с желаят да признаят, и тя в никакъв случай няма да разреши да бъде възприемана като слаба, тъй като има вяра, че е задоволително мощна, с цел да премине през сложните моменти – и нормално е права.

8. Понякога може да бъде разсеяна.
Жената Стрелец е непрекъснато дейна. тъй че няма време да концентрира вниманието си върху едно нещо прекомерно дълго.

9. Стрелецът обича природата.
Чистият въздух я успокоява. Тя обича да седи в парковете и да релаксира на тревата, защото престоят навън и чувството за едно цяло с природата й оказват помощ да прочисти главата си.

10. Тя е буйна в фантазиите.
Стрелците ще постави огромни старания, с цел да реализиран задачите си, заради което тя мечтае огромни и работи интензивно, с цел да ги сбъдне.

11. Жената Стрелец не се интересува какво мислят другите за нея.
Докато други зодии, изключително Рибите, могат да бъдат извънредно чувствителни, дамата Стрелец не се наскърбява от рецензията, без значение дали идва от някой, който познава, или не.

Често й споделят, че е прекомерно самонадеяна или прекомерно непостоянна, само че тя обича да приема личността си и да живее живота без извинения.

12. Стрелците са склонни да бъдат много остроумни.
Тази жена стрелец има супер интелигентна уста, цялостна до ръба със страхотни реплики и отговори. Тя постоянно има изобретателно асо в ръкава си, готова е за образован отговор, подготвена е за съвсем всичко, което й хвърлите.

Не можете да я надхитрите, тъй че даже не опитвайте.

13. Лесно се нервира.
Като огнена зодия дамата Стрелец е сприхава и елементарно се пали. Но макар че елементарно се нервира, тя нормално не придава огромно значение на това.

14. Тя рядко ревнува.
Жените Стрелец схващат цената на свободата, тъй че е малко евентуално да управляват колегата си. Тя гледа на живота като на обилие и рядко завижда на другите, че имат повече от нея.

15. Жените Стрелец ненавиждат натрапчивите хора.
Нищо не нервира дамата Стрелец повече от завладяващите хора. Тя не изпитва нужда непрекъснато да бъде към други хора, тъй че се тормози, когато другите „ лепнат “ за нея.

16. Една жена Стрелец евентуално има доста другари.
Жените Стрелец обичат да пътуват по света. Тя може да срещне доста хора по време на пътуванията си и има способността елементарно да се сприятелява с съвсем всеки.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР