Жените, носещи името Биляна, са грациозни, нежни и тайнствени. Значението

...
Жените, носещи името Биляна, са грациозни, нежни и тайнствени. Значението
Коментари Харесай

Значение на имената: Биляна – талисмани, щастливи месеци, числа, цветове

Жените, носещи името Биляна, са грациозни, нежни и тайнствени. Значението му, съгласно Уикипедия, е „ билка, лековита трева “, а съгласно речника за генезис на думите в българския език, Биляна идва старобългарския глагол „ билясвам “, което значи обайвам.

Жените на име Биляна са смели, имат отлични лидерски качества и се оправят с лекост с компликациите в живота. Те могат да реализират триумф във всяка област. Поради своята рядка композиция от деловитост и отдаденост във връзка с характера, те съвсем постоянно реализират задачите си.

Положителни страни на дамите с името Биляна

Те са красиви, изящни, с богато въображение и редица креативен качества. Обичат да се занимават с изкуство и го почитат във всичките му форми.

Творческите действия им се отдават доста.

В живота дамите на име Биляна се стремят към обич, естетика и романтика.

Оптимизмът им оказва помощ да бъдат сполучливи при разнообразни условия.

Жените на име Биляна имат вродена дарба да се схващат с другите и поддържат връзка с лекост. В тяхната компания всеки се усеща спокоен, по тази причина те имат доста необятен другарски кръг.

Те са в положение да устоят на компликации, неприятности и житейски проблеми като никой различен. Изключително са самоотвержени и постоянно са подготвени да защитят тези, на които държат.

Отрицателните страни на дамите с името Биляна

Биляните са доста упорити и за тях постигането на триумф във всяка област на живота е доста значимо. Понякога се увличат в преследване на поставената цел и могат да станат избухливи.

Също по този начин, дамите на име Биляна са извънредно кардинални и в случай че някой ги разочарова, мъчно би могъл да завоюва още веднъж доверието им. Дори и в случай че се разкайва откровено. Биляна има проблем с даването на втори късмет. Затова внимавайте по какъв начин ухажвате и обичате тези дами с магично име!

Камъни талисмани: черен елмаз, кварц, хризолит

Щастливи цифри: 1, 4, 8, 10, 13, 17, 19, 22, 16

Успешни месеци: февруари, март, април, юни, юли, ноември

Щастливи цветове: алено, синьо, зелено, кафяво

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР