Жените на възраст над 40 години често изпитват смущения в

...
Жените на възраст над 40 години често изпитват смущения в
Коментари Харесай

Ако сте над 40-те и хормоните ви са непослушни, укротете ги с тези напитки

Жените на възраст над 40 години постоянно изпитват разстройства в ендокринната система. Те стартират поради измененията в хормоните, като първите признаци са увеличение на тежестта, усещат се раздразнени и изтощени. В такива случаи е нужна консултация с ендокринолог и гинеколог!
Укрепване на резултата на предписаните фармацевтични препарати ще ви помогне постоянните упражнение, диета, която включва артикули с фитоестрогени, както и три питиета за контролиране на хормоналните равнища. Те се състоят от натурални съставки, а също по този начин и от прелестен усет.
Ефектът от ежедневната приложимост на такива питиета няма да отнеме доста време: в близко бъдеще ще се почувствате свежи, енергични и млади.

Лимонова вода
Една елементарна примес от топла вода и лимонен сок съвършено се оправя с неуспеха на производството на хормона на задоволеност – лептин.
С чести, безпричинни усеща на апетит, лекарите предлагат пиянство на елементарна напитка заран или преди лягане:
сокът от половин лимон се разрежда в чаша вода, при нараснала киселинност на стомаха би трябвало да се сложат във врялата вода няколко резена лимон, да престоят 2-3 минути, по-късно да се изпие полученият бульон.

Малинов чай ​​
листата му са същинска находка за дамите: съдържат съставни елементи, които укрепват стените на матката, както и омекотяват процеса на менструация, менопауза и предменструалното положение. Затова лекарите предлагат всекидневно да се пие чаша чай от малинови листа. За да го приготвите, налейте 2 супени лъжици в чаша вряла вода и се оставя да се вари в продължение на 15-20 минути, след което се прецежда. Не се предлага да се пие подобен чай ​​през нощта, защото има освежителен резултат.

Мляко с куркума
„ Golden Milk “ има в действителност чудотворно влияние върху женското тяло: покачва имунитета, бори се с настинката, депресията и напрежението, има позитивен резултат върху хормоните. Състои се от пиво от мляко и примес от куркума, рецептата може да бъде открита на нашия уеб страница. Можете да пиете подобен коктейл преди лягане, както и да ги замените със закуската от диетата ви.

Както и продуктите, които поддържат естествените хормони, тези лечебни питиета могат изцяло да облекчат дамите на възраст над 40 години от дискомфорта, обвързван с преструктурирането на тялото. Те би трябвало да се пият всекидневно, в случай че нямате алергия или други противопоказания за използването на съставките.
Ако споделяте тази публикация с приятелите си, допустимо е в света да има още една радостна вест за всяка жена!
Инфо: zajenata.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР