Жените много държат на това да изглеждат ослепително красиви по

...
Жените много държат на това да изглеждат ослепително красиви по
Коментари Харесай

Яжте това, ако искате да имате дълги и гъсти мигли

Жените доста държат на това да наподобяват ослепително красиви по всяко едно време. Погледът е това, което мъжът първо вижда. Ако сте естествено надарени с дълги и гъсти мигли, чувствайте се късметлии.
За страдание обаче някои дами нямат тази привилегия да се радват на естествено плътни и красиви мигли. Те са принудени да се подлагат на всевъзможни процедури, които им дават обещание съвършени резултати. Колкото и да ни се желае да имаме вяра в това, то по-хубаво от естественото няма на този свят. Там, където се намесва козметик, постоянно има какво още да се изпипа.
Ние ви предлагаме да прочетете един къс лист от храни, които ще благоприятстват растежа на миглите ви. Хапвайте ги колкото се може по-често и доста скоро и сами ще забележите разликата.
Ето и храните, които да консумираме, в случай че желаеме да имаме красиви и плътни мигли:
Бобови храни
Ако сте фенове на този източник на протеин, сигурно ще съумеете да подпомогнете растежа на миглите си и то по един натурален метод. В боба се съдържа витамин B7, който усъвършенства притока на кръв към космените фоликули. Съдържа се още фолиева киселина, която пък на собствен ред предотвратява накъсването им.

Риба
Тук главно се има поради по-мазните типове риби, каквито са сьомгата, скумрията и пъстървата. Ако един път или два пъти в седмицата ги включвате в менюто си, то сигурно ще сте доста удовлетворени от крайния резултат. Омега – 3 мастни киселини не разрешават фините косъмчета да се накъсват, до момента в който витамин Д спомага за растежа им.
Яйца
 ИЗУМИТЕЛНО дълги МИГЛИ единствено с едно натурално средство ИЗУМИТЕЛНО дълги МИГЛИ единствено с едно натурално средство
Всяка една жена държи на това постоянно да наподобява ослепително, поглеждайки се в огледалото. Дамите са привикнали да поставят не малко грижи...
Колкото по-често ги похапвате, толкоз по-здрава коса и мигли ще имате. Те са богати на протеин и дават на тялото нужното количество аминокиселини.

Гъби
Считани са за най-хубавата храна за женската хубост. Богати са на витамин B3, който усъвършенства растежа на миглите.
Яжте здравословно, тренирайте постоянно, включвайте в менюто си тези храни и освен ще се чувствате чудесно, само че и ще имате дълги и плътни мигли, за които цялостен живот мечтаете!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР