Жените, които са достатъчно смели да говорят за своите проблеми

...
Жените, които са достатъчно смели да говорят за своите проблеми
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и още 8 звезди открито за проблемите на фертилността

Жените, които са задоволително смели да приказват за своите проблеми с бременността и други усложнения на фертилността, постоянно загатват възприятието на надълбоко отчаяние и виновност. Но вътрешната битка не е задоволителна за сполучливото сдобиване с рожба. А от това не са застраховани и звездите.

Ето кои звезди споделиха своите неуспехи и усложнения по пътя към майчинството и през какво са минали:

1. Сара Джесика Паркър

Звездата от „ Сексът и градът “ Сара Джесика Паркър през днешния ден е майка на 3 деца: Джеймс, който е роден през 2002 година, и близнаците Марион и Табита, които са родени посредством сурогатна майка през 2009 година През 2010 година обаче актрисата призна пред Vogue, че да имаш дете посредством сурогатно майчинство е „ толкоз друго и също толкоз неизмеримо “, като загатна за разочарованието, че не е съумяла да се радва на втора бременност.

2. Парис Хилтън

Парис Хилтън показа, че е почнала процедура инвитро с приятеля си Картър Реъм. Наследничката на империята „ Хилтън “ показа, че това е единственият метод, по който може да има здрави деца, а в случай че това се случи по едно и също време да са близнаци, Парис мечае за момче и момиче.

3. Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е майка на 4 деца, само че през 2015 година показа, че след раждането на първото си дете Норт Уест през 2013 година е имала проблеми с фертилността. Моделът и доста сполучлива бизнесдама описа, че е имала положение, наречено placenta accreta, за което се е наложило да се подложи на интервенция за промяна. В един миг трябвало да посещава лекаря всеки ден в 5 сутринта, с цел да бъде осъществена процедурата вярно.

4. Никол Кидман

Никол Кидман дълги години се бори с безплодието. Когато беше омъжена за Том Круз, двойката реши да осинови деца и по този начин в тяхното семейство се появиха Изабела и Конър. От втория си брачен партньор Кидман роди по натурален път щерка си Сънди Роуз, само че по-късно още веднъж имаше проблеми с фертилността и двамата взеха решение да употребяват сурогатна майка за втората си щерка Фейт.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР