Жените, които притежават тези зодии, не са подвластни на възрастта.

...
Жените, които притежават тези зодии, не са подвластни на възрастта.
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са най-привлекателни на тридесетте

Жените, които имат тези зодии, не са подвластни на възрастта. При тях няма безусловно никакви признаци на стрес или отмалялост. Колкото по-остаряват, толкоз по-сияещи наподобяват.

Жените от тези зодии са най-привлекателни на тридесетте

След 30-годишна възраст представителките на тези зодии получават самочувствие и намират метод да изразят хубостта си оптимално. Те имат страховит жанр, който притегля необятно внимание. Благодарение на положителните гени, те не би трябвало да се тревожат за бръчки и недостатъци. Изглеждат все по-добре с всеки минал ден.

Собствениците на тези зодии получават все по-голям сексапил с годините:

Риби

Жената Риби остарява с най-голямо достолепие. Поради нежния си темперамент и избягването на стресови обстановки, по лицето няма забележими признаци на стареене до преклонна възраст. Тъй като се грижи за тялото си и се храни здравословно, тя постоянно наподобява ужасно.

Лъв

Огненият характер на Лъвицата прави възрастта й изцяло невидима. Тя постоянно е подготвена да се усмихва и да играе. Колкото по-възрастна е, толкоз по-добре знае по какъв начин да свети в компания. Тя сортира облекла и украшения по подобен метод, че е мъчно да откъснеш взор от нея.

Козирог

Атлетична и добре поддържана, дамата Козирог може да обърка доста хора, когато я попитат за годините й. Често наподобява с 10 години по-млада. Тя се грижи за себе си всекидневно и заобикаля всичко, което й вреди. Благодарение на силата на волята си не вреди на тялото и основава усещането, че е изпълнена с сила.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР