Жените изпитват по-голямо сексуално задоволство, ако харесват повече очите, устните

...
Жените изпитват по-голямо сексуално задоволство, ако харесват повече очите, устните
Коментари Харесай

Какво е общото между очите, устните, ушите и женското сексуално удоволствие

Жените изпитват по-голямо полово удовлетворение, в случай че харесват повече очите, устните и ушите си, в сравнение с корема, бедрата и тежестта си, написа в. "Дейли мейл ", базирайки се на резултатите от белгийски изследвания, оповестени в сп. "Sexologies ".
Изследванията са направени от експерти от Католическия университет в Льовен. Едното е обхванало 596 дами на възраст сред 18 и 80 години, а второто - 542 участнички на възраст сред 18 и 79 години.
Жените, взели участие в първото проучване - с естествен показател на телесна маса, с наднормено и поднормено тегло, и страдащи от затлъстяване, е трябвало да попълнят въпросник, изискващ от тях да оценят 19 свои физически черти по канара за прелест от едно до пет.[Ако не обичате диалозите за секс, не четете тази публикация, тъй като в нея разкриваме интимни детайлности от половия живот на германците]
ThinkStock/Getty ImagesУчастничките е трябвало да дават отговор и на въпроси за половото си предпочитание, възбуденост, периодичност на половите контакти, полово наслаждение и удовлетворение.
Във второто проучване половото удовлетворение на дамите е било регистрирано по подобен с първото изследване метод. Единствената разлика е била, че телесната самокритика на дамите е касаела разнообразни елементи от анатомията им. Изследователите са открили, че дамите изпитват по-голямо удовлетворение, когато правят оценка по-високо характерности като очи, устни и уши, в сравнение с стомах, бедра и тегло.
Въпреки че по-високият показател на телесна маса намалява половата самокритика на дамите, се оказва, че стройната фигура не въздейства толкоз върху увереността им в леглото, колкото привлекателните лицеви характерности. Резултатите демонстрират още, че дамите, които възприемат телата си като "чисти ", "меки " и "изразителни ", имат по-висока полова самокритика. Проучванията разкриват, че самозадоволяването също покачва самоувереността на дамите в моменти на фамилиарност.
Оказва се също, че възрастта, щастливата връзка и половото удовлетворение на сътрудниците им не въздействат върху насладата, която дамите изпитват, когато се "разгорещят " интимно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР