Жените харесват удобството и никак не е трудно да се

...
Жените харесват удобството и никак не е трудно да се
Коментари Харесай

2020-а идва с деним. Много деним!

Жените харесват удобството и по никакъв начин не е мъчно да се досетим, че следват нашия усет и нашите потребности, а не противоположното. В последна сметка нито една сбирка не е преназначена да си остане спомен от подиума, нали?

А ние обичаме да сме съвременни, красиви и в това време истински, само че в удобни, подобаващи за всекидневието – както за офиса, по този начин и за среща с приятелки на по парещ, а за какво не и за купона в събота вечер?

Денимът постоянно е бил в помощ на дизайнерите, които желаят да ни видят стилни, само че и удовлетворени в комфортните им модели. 2020-а, коства ни се, ще бъде на неограничената фикция в опитите с тази материя. Още повече че синьото е цветът на високосната година, която стартира.

В сбирките на фешън марки като Givenchy, Celine, Stella McCartney ще намерим страхотни оферти, с които да възобновим дрешника си, a Lorenzo Serafini придвижва денима даже върху сандалите и чантите.

Завръщат се по този начин комфортните бермуди от деним, пък са толкоз красиви, че не можем да не се влюбим в тях, полите са смели, с миди и макси дължина, разкроени и са идеални за носене освен с високи, само че и с кецове да вземем за пример. Моделите акцентират фигурата и в същото време дават онази независимост на придвижванията, която е по този начин присъща за денима.

с кройка лек чарлстон също заемат своето място в новите сбирки – както знаем, всичко ново е добре забравеното остаряло, нали? Чарлстонът, който в миналото са носили нашите, в този момент се завръща триумфално, с цел да придаде оня съблазън и онази немарливост, по този начин присъщи за 70-те на предишния век.

Дънковите надалеч не са на последно място в синия лист за 2020-а. Можем да ги носим и върху свободна рокля с флорален принт да вземем за пример (страхотно е!), и с тениска, и върху по-елегантна риза даже. Характерно за някои модели са буфан ръкавите, които също са полъх от предишното, съживен по един автентичен метод.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР