Жени Калканджиева от доста време се покри от публичното пространство.

...
Жени Калканджиева от доста време се покри от публичното пространство.
Коментари Харесай

Евгения, кажи честно?!! Ще разпознаете ли Жени Калканджиева в жената от СНИМКАТА!

Жени Калканджиева от много време се покри от общественото пространство. Още повече след скорошната ефикасна неоправдателна присъда на мъжа й Тачо, който бе осъден да търка пандизчийските нарове 3 години за побой над комшия.

Последно помним някогашната ни Мис България от формати като Брадърите или Черешките, както и от репортажите с комшийските войни в кооперацията й. Затова и през днешния ден една нейна фотография накара мнозина да се опулят и да възкликнат - не, няма метод това да е тя!



Е, има. И да, това е тя, само че преди доста години, още по времето на соца. Това проличава освен по чернобялата фотография, само че и по прическата на Жени, която е от модерното по това време хипи.

Евгения Калканджиева пусна фотото и показа, че това е благ спомен от войниклъка на батко й Йордан, който е първа година в казармата. Спомените и на двамата от това време са свързани и с неприятни прекарвания като моментът, в който хващат в невярност личния си татко.

Чудели се какво да вършат, само че най-после споделили всичко на майка им. " Едно известно време те съумяха да запазят брака си. Стоически търпяха поради нас, само че такова нещо мъчно се прости и свадите се трансфораха в всекидневие ", разказвала е преди време Жени Калканджиева.

Днес тя се моли да не изгуби личния си мъж, само че не поради рога, а поради пандиза.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР