Женен мъж, който 15 години поддържал връзка с друга жена,

...
Женен мъж, който 15 години поддържал връзка с друга жена,
Коментари Харесай

Женен редовно биел и взимал парите на любовницата си

Женен мъж, който 15 години поддържал връзка с друга жена, е санкциониран с 200 лв. и има възбрана 6 месеца да не приближава любовницата си, заяви "Булнюз ".

Р.С.С. от Бяла Слатина има деца както от законната си брачна половинка, по този начин и от любовницата. Втората била постоянна жертва на физическо принуждение. Освен това Р.С.С. взимал парите й и се прибирал при брачната половинка си.

Мъжът обичал да прекалява с алкохола, след което посягал на любовницата си или я обиждал пред съседите. В един миг дамата решила да постави завършек на връзката им.

Мъжът почнал да упражнява душевен и физически тормоз над нея и 10-годишната им щерка. След раздялата той четири пъти влизал в дома на някогашната си държанка в нетрезвено положение, псувал я, а един път й нанесъл нечовечен побой.

Мотивът за дейностите му бил, че в действителност желал да продължи съжителството си с любовницата.

Пред магистратите детето им споделило, че майка му и татко му не са живели под един покрив като мъж и жена, защото бащата трябвало да се прибира при брачната половинка и другите си деца. Той вдигал грозни подиуми и на празници, като на рождения ден на детето мъжът блъснал майката с микрофон.

Малко по-късно чашата на търпението на дамата преляла и тя подала тъжба. Многоженецът е санкциониран с 200 лв. и в околните 6 месеца няма право да приближава някогашната си възлюбена на по-малко от 100 метра. Той би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на 750 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР