Жената винаги усеща, когато вече не я обичаш. И това

...
Жената винаги усеща, когато вече не я обичаш. И това
Коментари Харесай

Една жена винаги усеща, когато вече не я обичаш

Жената постоянно усеща, когато към този момент не я обичаш. И това е доста мъчителен миг за нея. Независимо от това какво е направила, никоя представителка от нежния пол не заслужава сходна развръзка на нейната любовна приказка. Но любовта е щастлива и има смисъл тогава, когато в нея вземат участие двама. Неяснотата и объркаността, които изпитва мъжът, се отразяват освен върху неговото държание, само че и върху отношението към дамата до него.

Да обърнеш вниманието на това по какъв начин се държи той с теб от началото на връзката ви до в този момент, е най-хубавият метод да схванеш дали любовта му към теб избледнява с времето. Бъди по-внимателна и наблюдателна. Не ти споделяме да бъдеш черногледа, само че не желаеме да таиш очаквания, които ще се окажат напразни и ще те заболи. Очаквай всичко от всеки. Дори и това, че твоят обичан не те обича по този начин, както преди. Да, допустимо е. Случва се. Никой не е застрахован от това. А и въпреки всичко става въпрос за усеща, които никой не може да управлява.

Ето какво може да го издаде, че не изпитва същата мощна обич към теб, както при започване на вашата връзка.

Много е раздразним

Дори и там, където любовта е най-силна, има разногласия и кавги сред двойките. Не е наложително постоянно да имате една и съща позиция или да сте на едно мнение. Да, от време на време ще има неща в другия, които ще те нервират. Но това е напълно обикновено и доста скоро след вашия спор, вие още веднъж ще бъдете в положителни връзки. Но в случай че разногласията сред вас зачестяват и той се нервира даже от най-малкото нещо, сигурно нещо не е наред с него.Когато се изнервя за всичко, даже и когато искаш да говорите за вас и връзката ви, започваш да изпитваш боязън от него и това, че всеки миг може да избухне.

Не откриваш нищо общо сред мъжа, в който се влюби и този, който е в този момент. Страхуваш се да правиш каквото и да е, тъй като не знаеш по какъв метод той ще реагира и дали няма още веднъж да вдигне унищожителен скандал. Крайно време е да седнете и да поговорите за вас и връзките ви, само че най-много за неговото държание, което те нараня. Не отлагай повече този диалог.

Не чувстваш сигурността му към този момент

В началото на вашата връзка си се чувствала освен обичана и мечтана, само че сигурна и предпазена. Знаела си, че каквото и да стане, той е твоят воин, който ще те закриля и пази. До през днешния ден. До момента, в който „ твоят воин “ не изпитва тази мощна обич към теб и даже не изпитва потребността да те пази. И защищава.

Сякаш не го интересуваш повече и даже целият свят да се обърне против теб, няма да направи нищо, с цел да те избави. Болезнено е да знаеш по какъв начин някой, който е бил подготвен на всичко за теб, през днешния ден да го чувстваш отдалечен и леден. И да усещаш неговото равнодушие и липса на обич.

Не възнамерява нищо с теб

Ако той е този, който нормално възнамерява къде да излезете или отидете на отмора, а през днешния ден  не желае и да чуе за това, сигурно има някакъв проблем сред вас. Мъжът не си прави проекти с една жена, в случай че не желае тя да е част от живота му отсега нататък. Тоест в случай че е спрял да те включва в бъдещите си пътувания и проекти, то е, тъй като не желае да си част от тях. Това става нормално, когато спре да изпитва усеща към дамата и желае да се раздели с нея, само че не знае още по какъв метод да ѝ го каже.

Твърди, че си се трансформирала

Забелязваш ли по какъв начин в последно време ти споделя, че му се страхуваш странна и друга. Че си изменена и не си това момиче, с което се срещна. Може би ти си си все същата. Просто изначало е бил заслепен от теб и притеглен, а с времето, когато той „ изтрезнява “, от ден на ден осъзнава, че не сте един за различен.Трудно му е да приказва за това и намира за по-лесно да акцентира непрекъснато разликите, които имате, с цел да те накара да схванеш и ти това.

Може би желае да ти каже, че ти не си за него и е по-добре да се разделите, с цел да имаш опцията да срещнеш някой различен, с който ще се допълвате и ще си щастлива с него. Не може да му се сърдиш, нито да го обвиняваш. Страстта, която е изпитвал към теб, няма нищо с връзката и възприятията отсега нататък. За да бъдат щастливи двама души, би трябвало да гледат в една и съща посока. И в случай че сте чували, че разликите се допълват, не е по този начин. Различията усложняват любовните връзки. Защото хората не са склонни на взаимни отстъпки, а те изискват ужасно доста такива.

Има и такива връзки, които се разпадат. Такива, в които любовта не е задоволително мощна, с цел да устои на перипетиите, с които животът я сблъсква. Но даже и тази връзка да свърши с печален край и разлъка, не е причина да се откажеш от любовта. Ако той те напусне – не е бил верният човек. И знай, че няма по какъв начин да срещнеш верния, до момента в който търпиш неверния. И се надяваш един ден да се промени. Но този ден по този начин и не идва.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР