Жената на Милко Калайдиев се оказа доста работлива. Маргарита не

...
Жената на Милко Калайдиев се оказа доста работлива. Маргарита не
Коментари Харесай

Жената на Милко Калайджиев върти семеен хотел в Мезек

Жената на Милко Калайдиев се оказа много работлива. Маргарита не труди на няколко места - върти комфортен фамилен хотел, наименуван гордо „ Калайджиевата къща ” в село Мезек, а от година стопанисва и настоящ кафе клуб в Свиленград, научи HotArena.

Оправната кокона е създала заведението много сполучливо и не може да се оплаче от липса на клиенти. Всеки ден през капанчето минават стотици свиленградчани, осведоми локален. Оказа се, че менюто в кръчмето е много разнообразно, като включва салати за всеки усет, предястия, сандвичи, десерти, питиета, коктейли и по този начин настоящите наргилета. Отделен въпрос е дали тютюна за наргилето е с заплатен данък, само че няма да издребняваме толкоз.

Освен заведението, Маргарита се занимава и със фамилния хотел в хасковското село Мезек, ситуирано в полите на Източните Родопи, до момента в който именитият ѝ брачният партньор е зает с близкия язовир, който преди години взе на концесия.
„ Чувал съм да споделят за мен: „ Що не си гледа пеенето, ами се занимава с бостани? ” Пеенето ми е кефът. А това, другото, е работа ”, изясни преди време Милко Калайджиев. Авторът на безконечния чалга шлагер „ Я, елате, пиленца, при батко ” има огромни проекти, свързани с водоема. Мустака желае да построи къмпинг с палатки, място за барбекюта и люлки за децата. „ Но отново с помощ от Европейски Съюз. Да им е комфортно на хората като дойдат фамилно на риба ”, мечтае артистът.
За похлупак чалга идолът отглежда и аграрни култури в земя, взета под аренда. Съвсем умерено може да се каже, че Милко е измежду най-находчивите реализатори, който не разчита единствено на сцената, с цел да прави кеш. Любимецът на публиката си докарва повече от прилични приходи, които влага в имущество, в други бизнес инициативи или къта в банката за бъдещето на децата си. Въпреки постоянното си финансово състояние и разнородни ползи, Милко е измежду най-земните артисти, постоянно се снима с хората и дава отговор на въпросите им.

Според слуховете жена му Маргарита е в основата на бизнес дейностите на чалгаджията. Сръчната брачна половинка е някогашна митничарка, само че бе уволнена през 2009 г по обвинявания в далавери. От тогава се е посветила напълно на фамилния бизнес и, явно, се оправя чудесно, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР