Жена, тежко ранена, когато самолет на Singapore Airlines попадна в

...
Жена, тежко ранена, когато самолет на Singapore Airlines попадна в
Коментари Харесай

Преживяла турбуленция на Singapore Airlines каза, че съпругът й е починал на седалката до нея, докато самолетът пада от 6000 фута

Жена, тежко ранена, когато аероплан на Singapore Airlines попадна в мощна турбуленция, получи опустошителната вест, че брачният партньор й е умрял на идната седалка на нея.

Майката на две деца Линда Китчън беше откарана в болница със съществени пострадвания на гръбначния дирек, откакто Boing 777 падна внезапно от 6000 фута при мощна турбуленция. Смята се, че 73-годишният Джеф е получил инфаркт по време на злополуката.

Полетът от Лондон до Сингапур трябваше да бъде отклонен към Банкок, Тайланд, където Линда и десетки други пасажери получиха лекуване за пострадванията си. Смята се, че тя е в интензивно поделение и през днешния ден беше казано, че брачният партньор й, с който са били 50 години, е умрял до нея.

Неназован фамилен другар сподели пред MailOnline: „ Тя беше замаяна от болкоуспокояващи и отива на втори скенер. Имаше пострадвания на гръбнака и рамото, мисля, че беше в безсъзнание, когато я смъкнаха от самолета. Трагичното Тази заран й оповестиха тази вест. Те бяха толкоз отдадена дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР