Жена сподели в социалната мрежа емоционална история. Потребителката разказа за

...
Жена сподели в социалната мрежа емоционална история. Потребителката разказа за
Коментари Харесай

Лекари от Разград спасиха живота на момче, паднало от голяма височина

Жена показа в обществената мрежа прочувствена история. Потребителката описа за собствен непосредствен, който при случай е паднал от огромна височина преди месец.

Пострадалият се оказва младо момче, което за благополучие незабавно е било откарано в отделението по анестезиология и интензивно лекуване в МБАЛ " Свети Иван Рилски " в Разград.

Младежът е постъпил в отделението в тежко положение, с жестоки пострадвания и с заплаха за живота. Благодарение на навременната интервенция на лекарите и денонощните им грижи през днешния ден пациентът е изписан и с неспокойствие се е прибрал в дома си при обичаните си хора.

Ето какво описа дамата:
" Искам да изкажа откровената си признателност към хора с огромни сърца, хора - Човеци. Преди месец наш непосредствен, беше признат в поделение ОАИЛ и поделение по хирургия към МБАЛ " Св. Иван Рилски ", след рухване от огромна височина, с заплаха за живота. След денонощните, непресттанни грижи на целия екип на доктор Кулишев, през днешния ден момчето е изписано.. Благодарим на докторите, сестрите и санитарките, че бяха неразделно, както до болния, по този начин и до нас - неговото семейство! Малко е с думи да се опише това, което вие направихте за нас, хора!! Благодарение на Вашия извънреден професионализъм, през днешния ден свети един живот!!Благодаря! Дълбок реверанс! ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР