Жена, призната за виновна в убийството на своя добросърдечен“ съпруг,

...
Жена, призната за виновна в убийството на своя добросърдечен“ съпруг,
Коментари Харесай

Съпруга, която уби „добросърдечния“ съпруг, след като изпи шест коктейла вечер навън, осъдена на доживотен затвор

Жена, приета за отговорна в убийството на своя „ добродушен “ брачен партньор, откакто изпи шест коктейла на рождения си ден, получи пожизнен затвор.

Лиза Елууд влезе в спор с Райън Елууд в дома им в Уейкфийлд след нощното им излизане. 40-годишната Елууд беше употребила ръката си, с цел да задържи Райън против кухненските шкафове и сграбчи кухненски нож от чекмеджето, преди да го намушка един път в гърдите на 29 август предходната година. Райън, разказан като „ спокоен и добродушен човек “, умря, откакто ножът прониза реброто, белия дроб и аортата му.

Съдът чу, че тя е направила коментар за това, че Райън е болен и че е „ прекомерно слаб, с цел да се пребори “ с нея. Елууд твърди, че не си спомня за нападението. Кралският съд на Лийдс разбра, че Лиза Елууд е нападнала Райън в предишното и има доказателства, че са били насилници един към различен.

Съдът е споделил, че фамилията на Райън, в това число някогашната му брачна половинка и двете им деца, е било оставено унищожен от гибелта му. В изказване на ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР