Жена откри огън в мегацърквата на известния пастор Джоел Остийн

...
Жена откри огън в мегацърквата на известния пастор Джоел Остийн
Коментари Харесай

Преди „Супербол“: Жена стреля с пушка в мегацърква на известен пастор

Жена откри огън в мегацърквата на известния свещеник Джоел Остийн в Тексас малко преди началото на „ Супербол “ в Съединени американски щати . Мотивите ѝ остават неразбираеми, оповестява АР.

Полицията изяснява, че двама служители на реда са осигурявали сигурността на миряните в един от най-големите храмове в Съединени американски щати. Именно те са съумели да гръмнат и да убият на място обвинената.

Трима души влизат с щурм в къщата му през нощта

По време на случая са били простреляни и ранени други двама души – 50-годишен мъж и 5-годишно дете. Пострадалите са били откарани незабавно в болница, само че положението им е сериозно.

Пастор Джоел Остийн споделя, че нещастието е щяла да бъде доста по-голяма, в случай че стрелбата е станала по време на по-ранната работа, на която е имало доста повече хора.

Двама души са задържани

Началникът на полицията в Хюстън – Трой Финър, заяви, че обвинената за стрелбата към момента не е разпозната. Той я разказа като „ жена на възраст към 30 години “, като посочи, че тя е влезнала в църквата „ облечена в елегантно палто, носейки раница и дълга пушка “.

Финър разясни още, че дамата е влезнала в църквата с дребното момченце, без да показва дали те са имали някаква родствена връзка. Именно то е измежду ранените.

Заложническата рецесия е станала в магазин в многолюден търговски регион

Жената почнала да стреля, изправяйки се против двамата униформени – служител на реда от Хюстън и сътрудник от Тексаската комисия за алкохолни питиета. Те незабавно са отвърнали на огъня.

Жената е споделила на служителите на реда, откакто към този момент е била простреляна, че има бомба в раницата си, само че такава не била открита след претърсването.

Съобщава се за ранени, не е ясно какъв брой са жертвите

Алън Гуити, чието семейство е от Хондурас, е член на църквата от 1998 година Той споделя, че е чул изстрели, до момента в който си почивал в светилището на църквата, защото майка му работела като разпоредник в храма. 35-годишният мъж изтичал при майка си и двамата легнали на пода, до момента в който не спре стрелбата. Двамата напуснали постройката чак когато им споделили, че е безвредно да се изправят.

Двамата униформени са похвалени от градските управляващи за отстраняването на стрелеца и предотвратяването на следващата покруса в Съединени американски щати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР