Жена от Момино осъди община Раковски да й плати обезщетение

...
Жена от Момино осъди община Раковски да й плати обезщетение
Коментари Харесай

Жена осъди община Раковски за голяма сума пари, паднала в необезопасен канал

Жена от Момино осъди община Раковски да й заплати обезщетение от 26 000 лева за рухване в необезопасен канал в селото, при което неприятно счупила крайници си. Тази сума е за претърпените болки и премеждия, настрана администрацията ще трява да покрие разноските й за лекуване и хонорара на юриста. 

Инцидентът станал на 29 декември 2020 година Жената излязла, с цел да ревизира показанията на електромера, инсталиран на дирек на тротоара, на който нямало плочки. Било мокро, тя се подхлъзнала и паднала в отводнителния канал, към който нямало никакви преградни уреди. Съседи я чули да вика, изадили я и потърсили помощ. 

Десният крайник бил строшен на две места, възобновяване траяло дълго и пострадалата се депресирала, плачела и се трансформирала доста. После завела дело. 

Претенциите ѝ са приети за основателни и от Окръжния, и от Апелативния съд в Пловдив. От община Раковски имат опция да оспорят решението пред Върховен касационен съд, само че там първо се произнасят дали съответният иск да бъде позволен за разглеждане от висшите магистрати, или да бъде оставено в действие решението на ридешната инстанция, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР