Жена от Габрово е била задържана от местната полиция, защото

...
Жена от Габрово е била задържана от местната полиция, защото
Коментари Харесай

Интерпол издирва погрешка габровка, объркали я с жена със същото име от Бургас

Жена от Габрово е била арестувана от локалната полиция, тъй като Интерпол я издирвал в Италия. Оказало се обаче, че дамата в никакъв случай не е ходила в Италия, а управляващите търсят друга българка със същото име и дата на раждане, оповестява.

Преди седмица Милена Петкова от габровско отива в Пътна полиция, с цел да си извади персонални документи и там схваща от чиновник, че е търсена с бюлетина.

" Един господин ми изясни, че съм търсена от Интерпол. С моите три имена и ЕГН в КАТ ми споделят,че съм правила нещо в Италия, а аз не съм си и помислила за тази страна ", сподели Петкова.

Жената е дала писмени пояснения. " Проверката при задържането ми траеше час и половина. То не беше задържане, а нещо от вида " изчакайте да проверим ", изясни още Милена.

На публично питане от Министерство на вътрешните работи дали отговор устно, че евентуално е станала неточност в Шенгенската осведомителна система и в Интерпол. В момента имало инспекция. Факт обаче е, че към момента Интерпол търси Милена Петкова за събития, случили се в Италия. Ако дамата от габровско премине европейска граница, то тя може да бъде арестувана и отведена в Италия.

По информация на малкия екран Интерпол работи с няколко данни за търсени хора - рождена дата, месец, година и две имена, а в България има още една гражданка със също име и рождена дата като дамата от Габрово - Милена Петкова от Бургас, която живяла съвсем 20 години в Италия.

Преди 2 години се разделила шумно със брачна половинка си, което е и догатката ѝ за какво я търсят.

Мъжът умрял, а приживе бил подал тъжба против Петкова.

До момента от Интерпол няма отговор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР