Жена, облечена в цветовете на украинското знаме, организира протест на

...
Жена, облечена в цветовете на украинското знаме, организира протест на
Коментари Харесай

Жена, облечена в украинските цветове, се заля с фалшива кръв на фестивала в Кан

Жена, облечена в цветовете на украинското знаме, провежда митинг на аления килим на 76-ия кино фестивал в Кан в неделя.Протестиращата се заля с подправена кръв на стълбите на Palais des Festivals по време на прожекцията на кино лентата „ Acide “ на френския режисьор Жюст Филипо, преди да бъде отстранена от защитата.

Жената в жълто-синя рокля със сини токчета бръкна в роклята си и извади две капсули счервената багра, преди да ги излее наглавата си, до момента в който се усмихваше на камерите.

Охраната неотложно я съпроводи надолу по стълбите и я в профил от събитието.

На церемонията по откриването на фестивала френската актриса Катрин Деньов отдаде респект на жертвите на войната, рецитирайки стихотворението „ Надежда “ от украинската поетеса Леся Украинка.

Забраната за съветски делегации или кино компании, свързани с съветското държавно управление, остава в действие на тазгодишния фестивал, откакто беше въведена предходната година, заяви Telegraph.

Миналата година на фестивала една украинка провежда митинг на аления килим против съветските сили, като се съблече гола и разкри посланието „ Спрете да ни изнасилвате “, написано с багра върху гърдите й, над синьо-жълто знаме.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР