Жена на видима възраст около 60 години почина внезапно на

...
Жена на видима възраст около 60 години почина внезапно на
Коментари Харесай

Жена почина на автобусна спирка в Кърджали

Жена на забележима възраст към 60 години умря ненадейно на автобусна спирка до градската автогара, описа журналистът от районен уебсайт Георги Кулов, който се оказал свидетел.

„ Беше шокиращо, тя се срина внезапно, а до момента в който наближа, жители позвъниха на незабавния телефон 112 и екип медици дойде неотложно. Дълго време се опитваха да я върнат към живота със сърдечен масаж и изкуствено дишане, за жалост, единствено установяваха гибелта й “, сподели Кулов. Пристигнал и екип на полицията.

Директорът на Центъра за незабавна здравна помощ доктор Атанас Митков отхвърли да разкрие повода за гибелта на дамата, единствено уточни, че тя била хронично болна.

От районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи оповестиха за произшествия без съдбовен край. Пешеходец на 47 година е бил блъснат от лек автомобил сред селата Черноочене и Драганово на 5 януари към 18 ч. Пострадалият е със строшаване на глезена и подбедрицата на единия крайник. Пешеходецът се е движил по пътното платно, а 28-годишният лидер на колата летял по заскрежения път с несъобразена скорост. След огледа на дежурната оперативна група водачът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство, формирано е досъдебно произвеждане.

Неправилно пресичаща пешеходка на 51 година е била блъсната от лек автомобил с 32-годишен лидер на най-натоварения с трафик бул. “Беломорски “ в Кърджали, малко след 5 ч. на 5 януари. Пострадалата била прегледана в Центъра за незабавна помощ и освободена за домашно лекуване. Само с материални вреди са останалите 7 пътни катастрофи на територията на региона. Няма установена приложимост на алкохол. На отговорните водачи са формирани актове по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР