Жена, която току-що отпразнува своя 112-ти рожден ден, казва, че

...
Жена, която току-що отпразнува своя 112-ти рожден ден, казва, че
Коментари Харесай

Жена, която празнува 112-ия си рожден ден, обяснява тайната за по-дълъг живот и избягване на ранна смърт

Жена, която преди малко отпразнува своя 112-ти рожден ден, споделя, че тайната на дългия живот е да не се тревожиш и да останеш благополучен. Мейре да Силва, известна на галено като Дона Додо, беше проведена изненадващо празненство в дома си за възрастни хора в Лар дос Велиньос де Маринга, Бразилия, на 10 февруари.

Дона Додо живее в дома за възрастни хора от 27 години, където е била огромна помощ на други възрастни хора, живеещи там, допринасяйки за общите услуги на дома.

Ирен Маламим, чиновник в дома, сподели пред локалните медии: „ Додо е информация в къщата. Искам да кажа, че всички я харесват, тя е приятна и обича да прави фотоси. Много усмихната и взе участие във всичко. съгласно психолозите. Тя също се сблъска със загубата на родителите си, съчетана с неналичието на просветеност, което можеше да я подкопае.

Но тя в никакъв случай не е изгубила способността си да се усмихва и да бъде щастлива, което в този момент споделя на всички е тайната на дългоденствие, съгласно локалните медии. Ирен добави: „ Тя няма семейство....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР